Nickelodeon All-Star Brawl krijgt gratis alternatieve kostuums

1

Nickelodeon All-Star Brawl krijgt binnenkort gratis alternatieve kostuums voor haar vechtersbazen. Dit onthult het officiële Twitteraccount van de game.

Om te beginnen, tonen ze een ander uiterlijk van Spongebob Squarepants. Hij draagt hier de “Nummer één”-hoed, die bekend is uit een van de afleveringen uit de tekenfilm. Volgens de ontwikkelaars moeten we uitkijken naar “meer” aankondigingen.

Nickelodeon All-Star Brawl is een vechtspel á la Super Smash Bros, maar dan met Patrick Ster, de Teenage Mutant Ninja Turtles en meer. Volgens Mitch zit de game solide in elkaar, maar mist het charme. 5 oktober verscheen het op de Nintendo Switch.

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Discussieer met ons mee!

Yosher

21 november 2021 13:41

#2601

Toch wel iets dat al in de game had moeten zitten, zou je zeggen. Er zijn momenteel helemaal geen kostuums. 

of om een reactie achter te kunnen laten.