Monster Hunter Stories 2 meer dan 1,3 miljoen keer verkocht

  • Nieuws

  • 28 okt 21 om 16:46

  • Rik

  • 0

Capcom heeft haar meest recente financiële resultaten gedeeld en daaruit komen wat interessante nieuwtjes: Monster Hunter Stories 2 is ondertussen al meer dan 1,3 miljoen keer verkocht.

Een paar weken na de release van de titel wist Capcom al te melden dat de game de kaap van een miljoen verkopen had behaald. Het momentum van Monster Hunter Stories 2 is dus wel flink afgenomen. Toch mag Capcom tevreden zijn met de resultaten: De originele Monster Hunter Stories op de 3DS was vele malen minder succesvol.

Wings of Ruin bracht de Monster Hunter Stories-serie naar nieuwe hoogte

Capcom maakte verder bekend dat hun verkoopcijfers met 66,4% zijn gestegen in de halfjaarlijkse periode tot 30 september 2021. De omzet steeg in diezelfde periode met 61,9%. Dit is het tweede kwartaal op rij dat Capcom haar eigen records breekt. In totaal wist Capcom 19,8 miljoen games te verkopen in deze periode, wat een stijging van 43,5% inhoudt. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin en Resident Evil Village werden expliciet genoemd als aanjagers van de verkoopcijfers.

Ben jij ook al op ontdekkingstocht geweest in Monster Hunter Stories 2 of wacht jij liever op de release van Monster Hunter Rise: Sunbreak? Vecht het uit in de comments! 

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

2

Rik

Nieuwe Shin Megami Tensei V trailer toont overzicht aan gameplay en verhaal

0

Nieuws Nieuwe Shin Megami Tensei V trailer toont overzicht aan gameplay en verhaal

28-10-2021

1

Robin

Reminder: Pokémon Café ReMix update vandaag beschikbaar

0

Nieuws Reminder: Pokémon Café ReMix update vandaag beschikbaar

28-10-2021

0

Rik

Reageer als eerste!