Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin meer dan één miljoen keer verscheept

  • Nieuws

  • 20 jul 21 om 13:05

  • Erik

  • 1

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin heeft haar eerste mijlpaal: op het moment van schrijven zijn er wereldwijd meer dan één miljoen kopietjes verscheept.

De game kent hiermee een flink betere start dan zijn Nintendo 3DS-voorganger. Deze wist volgens officiële cijfers van Capcom 309.465 exemplaren te verkopen. Capcom bedankt haar fans voor de steun en brengt op Twitter een nieuw stukje artwork uit van het spel (klik hieronder om ‘m in volle glorie te zien!). Deze toont de Riders Ena en jouw hoofdpersonage.

Capcom’s grote marketingstrategie achter de game (er kwam elke week wel een trailer uit) lijkt dus aardig zijn vruchten te hebben afgeworpen. De recordcijfers van de hoofdserie haalt Monster Hunter Stories 2 echter niet: Rise wist vier miljoen keer (link archief N1ntendo) te verkopen in haar openingsweekend.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is sinds 9 juli beschikbaar voor de Nintendo Switch en pc. Check hier de releasetrailer!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

1

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

2

Erik

Akiba’s Trip: Hellbound & Debriefed – Een heftige trip

0

Review Akiba’s Trip: Hellbound & Debriefed - Een heftige trip

20-07-2021

4

Kitty

Ansichtkaarten Zelda: Skyward Sword HD beschikbaar op My Nintendo Store

5

Nieuws Ansichtkaarten Zelda: Skyward Sword HD beschikbaar op My Nintendo Store

20-07-2021

1

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Rik

21 jul 21 om 02:00

#865‍

4722 XP | 671 comments

Deze staat hoog op mijn lijstje, maar ik ga toch eerst voor Skyward Sword HD. Wel heel positief dat deze spin off goed ontvangen wordt, dan hoef ik me er niet druk over te maken of er wel een vervolg in zit zonder mijn directe support.