Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt tweede gratis Title Update

  • Nieuws

  • 17-09-2022 19:28

  • Robin

2

Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt een tweede gratis Title Update.

Wanneer je Monster Hunter Rise: Sunbreak hebt zal je op 29 september deze update gratis mogen spelen. In Augustus bracht Capcom al Title Update 1 uit waar vier nieuwe monsters, Anomaly Investigations en een nieuwe Locale: De Forlorn Arena waren toegevoegd. Title Update 2 bouwt hierop verder een zal met drie nieuwe monsters de hunters goed op de proef stellen.

Zo worden Flaming Espinas, Violet Mizutsune en Risen Chameleos toegevoegd aan het monster rooster. Anomaly Investigations krijgen een hogere level cap van 120. Ook zijn er nieuwe Afflicted Monsters die worden toegevoegd aan de Anomaly Quests. En als laatste zal je de mogelijkheid hebben om er op je best uit te zien nu dat Layered Weapons worden unlocked.

Capcom deelde deze info tijdens Tokyo Game Show in een trailer. Mocht je nog twijfelen of Monster Hunter Rise en de uitbreiding Sunbreak iets voor jou zijn? Lees dan de reviews van Dreon (8) en Robin (9.8).

Heeft Capcom je met deze trailer overgehaald om toch Monster Hunter te proberen? Ga je weer terug om de game te spelen? Laat het ons weten in de comments!

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Title Update 2

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

ageQned

17-09-2022

#6778

Zin in extra armor uograde is ook wel lekker overigens.

Selan

18-09-2022

#6780

Tof dat layered weapons nu al komt en niet met een van de laatste title updates.