Meer gevechten in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge DLC

Bestel alvast pizza en haal die ninjawapens weer van zolder. Er is downloadable content voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge in de maak!

 

Later dit jaar verschijnt er DLC voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Schredder’s Revenge, die Dimension Shellshock gaat heten. Daarmee komt een flinke nieuwe uitbreiding naar het spel. Er ontstaat chaos als de Neutrino’s, de tieners van Dimension X, het pizzafeestje van de Ninja Turtles verstoren. Zij hebben dringend hun hulp nodig, want de slechte Shredder probeert nu het multiversum te veroveren. De vier schildpadden en hun vechtende vrienden moeten nu tussen verschillende dimensies springen, om voor eens en altijd met Shredder af te rekenen.

Deze downloadable content werd vandaag onthuld in een nieuwe trailer voor het spel, die je hier kunt bekijken.

Het pakket omvat onder andere:

  • Een nieuwe spelmodus, waarbij de Ninja Turtles vechten in verschillende dimensies;
  • Nieuwe speelbare vechters, waaronder de populaire Usagi Yojimbo. Hoewel dit Samurai-konijn geen Ninja Turtles-personage is, weet hij steeds weer een gastoptreden te maken in hun avonturen;
  • Nieuwe muziek gecomponeerd door Tee Lopes;
  • Meer nostalgische kleurenopties.

Het is nog niet bekend wanneer de Dimension Shellshock DLC verschijnt, maar meer informatie volgt binnenkort. De release is vervolgens ergens later in 2023. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge kwam vorig jaar uit, als succesvolle voortzetting van de vroegere beat’em up-games van Konami.

Ben jij al klaar om het gevecht tegen Shredder voort te zetten? Brul Cowabunga en schrijf snel je reactie, in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

2

Karlijn

Mario Kart Tour teaset drie(!) nieuwe circuits voor volgende Tour

2

Nieuws Mario Kart Tour teaset drie(!) nieuwe circuits voor volgende Tour

08-06-2023

2

Rik

Versie 16.0.0 van Monster Hunter Rise: Sunbreak nu live

0

Nieuws Versie 16.0.0 van Monster Hunter Rise: Sunbreak nu live

08-06-2023

1

Erik

Reageer als eerste!