Mario Strikers: Battle League Football krijgt gratis updates na release

7

Nintendo maakte vandaag bekend dat Mario Strikers: Battle League Football na de aftrap gratis updates krijgt.

Dit volgt het nieuws dat het spel volgend weekend een demo-evenement krijgt. Naast dat er dus meerdere gratis updates op ons staan te wachten, liet Nintendo ook alvast vallen dat we onder andere nieuwe speelbare personages kunnen verwachten. Mario Strikers: Battle League Football verschijnt 10 juni voor de Nintendo Switch.

Sta je te trappelen op de nieuwste Mario Strikers? Onze Evelyne mocht het actievolle voetbalspel alvast uitproberen en deelt haar gedachten hier!

Deel dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Yosher

27-05-2022

#5076

Dat zal waarschijnlijk betekenen dat de game bij launch toch niet zo heel veel content heeft. Dat is wel even een domper, al was het te verwachten.

rob1N

27-05-2022

#5077

Hahaha... Dit soort games worden ook maar effe snel gereleased op momenten dat er droogte heerst vanuit huize nintendo. Ik vond ook al dat het ineens uit het niks aangekondigd werd en al snel een release zou hebben. Dit soort spinoffs zijn niet bepaald de hoogstandjes en zie ik dan ook puur als tussendoortjes/fillers voor tussen de grotere games door. Dat ze dan nu ook nog eens gratis characters later toevoegen versterkt dat idee alleen nog maar meer. 

Zool

27-05-2022

#5079

Dit zijn inderdaad opvullers. Gek genoeg scoren ze vaak nog goed; komt veelal door inzet bekend IP of een uitnodiging bij Nintendo. Vaak wordt er vergeten dat de consument hier wel gewoon 59.99 voor betaalt. 

Yosher

28-05-2022

#5083

Nou ja, moet je wel niet vergeten dat, in ieder geval vroeger tot en met de Wii dagen, dit soort games vaak wel gewoon echt vol zaten met content en echt super toffe, volwaardige games waren. Helaas zijn ze tegenwoordig inderdaad meer bedoeld als opvulling wat die prijs wel wat zuurder maakt.

Hopelijk is deze game daarentegen wel nog gewoon erg goed ondanks dat het aantal content in de game wat aan de lichte kant zal zijn bij de launch.

Apenknul

27-05-2022

#5078

Hm, ja ik ben wel van mening dat dit er aan zat te komen. Ik weet nog steeds niet wat, maar het mist iets. Anderzijds wordt dit niet door camelot gemaakt, zoals golf en tennis. Dus enigszins heb ik hoop dat er nog iets tofs van maken. Nintendo was ooit het bedrijf dat games volledig maakt zonder post release updates, en dat is in sommige gevallen nog steeds zo, maar ik zie wel dat Nintendo heeft gezien dat het bij "kleinere spellen" misschien handiger is dat ze naderhand nog updates geven om te voorkomen dat het niet direct dood gaat. Eerlijk ben ik al weer een beetje klaar met Switch Sports. Was leuk, maar ik had liever gezien dat ze meer sporten erin deden en dat de kostuums niet tijdelijk werden gemaakt. Leuk voor af en toe, maar na een week was ik er weer klaar mee, na dat ik het een beetje saai begon te vinden.

reporterdavid

27-05-2022

#5080

Daisy?! Mij lijkt de game echt wel goed. En ja, ook ik zie dit niet als de "SUPER" Mario game. Just a Mario game. with class.

DenDen64

28-05-2022

#5087

Ik ben heel benieuwd naar de game kan dan ook niet wachten.