Mario Kart Tour viert derde verjaardag met Anniversary Tour

0

Op 21 september begint de Anniversary Tour in Mario Kart Tour. Deze viert de derde verjaardag van de funracer, en laat je racen door verschillende steden.

De Tour introduceert een nieuw personage: Mario (King). De besnorde loodgieter draagt hier zijn koningsoutfit uit Super Mario Odyssey. Ook zijn er twee nieuwe Mii-kostuums: Castle en White.

Verscheidene personages uit eerdere stadraces maken hun opwachting, zoals Yoshi (Kangaroo) en Rosalina (Volendam). Het op Nederland gebaseerde Amsterdam Drift is bevestigd als een van de races.

De Anniversary Tour volgt de Mario vs. Luigi Tour op.

Mario Kart Tour stapt vanaf 5 oktober af van het Gacha-model, en introduceert tegelijkertijd een Battle Mode. Mario Kart Tour is sinds 25 september 2019 beschikbaar voor iOS en Android.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!