Battle Mode komt naar Mario Kart Tour; gacha-elementen worden verwijderd

  • Nieuws

  • 2 sep 22 om 10:31

  • Dennis

  • 4

De langverwachte Battle Mode komt binnenkort beschikbaar in Mario Kart Tour! Niet alleen dat, maar ook de willekeurige gacha-elementen worden vervangen door een nieuwe shop.

In Battle Mode draait het, net als op de consoleversies van Mario Kart, om het stukmaken van ballonnen. Elke speler heeft een aantal ballonnen om de kart, die je kunt poppen door het gebruik van items. Uiteraard zonder dat anderen jouw ballonnen doen sneuvelen. Deze mode is vanaf 5 oktober te spelen.

Daarnaast worden er nog wat veranderingen doorgevoerd. De Gold Races, welke nu nog exclusief zijn voor abonnees op de Gold Pass, worden samengevoegd met de gewone races en komen voor iedere speler beschikbaar. Ook de pijp waarmee je in ruil voor rubies willekeurige onderdelen krijgt, verdwijnt. Hiervoor in de plek komt de Spotlight Shop, waarin je zelf kunt kiezen wat je koopt. Op deze manier verdwijnen de zogenaamde “gacha”-elementen, waarbij vooraf niet duidelijk is welke items je gaat krijgen. Dit was bij release een belangrijk kritiekpunt op Mario kart Tour.

Kijk jij uit naar de nieuwe Battle Mode? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Japan: opening van Donkey Kong-gebied in Super Nintendo World uitgesteld

0

Nieuws Japan: opening van Donkey Kong-gebied in Super Nintendo World uitgesteld

19-04-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding van Mario Kart Tour

0

Nieuws Mario Vs. Luigi Tour komt naar Mario Kart Tour

02-09-2022

1

Rik

Uitgebreide kijk op Sonic Frontiers met overzichtstrailer

0

Media Uitgebreide kijk op Sonic Frontiers met overzichtstrailer

02-09-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Yosher

2 sep 22 om 13:02

#6575‍

5852 XP | 1084 comments

Kijk, zonder die achterlijke gacha mechanieken wil ik die game nu wel eens een kans geven. 

Dennis

2 sep 22 om 13:17

#6576‍

962 XP | 87 comments

Ja dat is een hele welkome! Gewoon kiezen welke items je wil kopen ipv gokken. Ik heb het ook wat meer benadrukt in het artikel nu.

Yosher

2 sep 22 om 13:25

#6577‍

5852 XP | 1084 comments

Top! 😀👍

Rik

2 sep 22 om 13:57

#6579‍

4688 XP | 668 comments

Dit is een zeer goede ontwikkeling, zeker met het aanstaande verbod op Lootboxes in Nederland. De kans bestond dat Nintendo de service anders had geannuleerd i.v.m. onduidelijkheid over de reikwijdte van zulke wetgeving.

Ook de battle modus maar eens uitproberen, overigens. Als valt die toevoeging enigszins in het niet bij de andere aankondiging.