Mario Kart 8 Deluxe Circuit-Uitbreidingspas vanaf nu te downloaden

  • Nieuws

  • 15 mrt 22 om 13:43

  • Willem

  • 7

Kirby en de Vergeten Wereld lijkt misschien de grootste release van Maart, maar de bestverkochte game op de Nintendo Switch krijgt aanstaande vrijdag nieuwe downloadbare content in de vorm van de Circuit-uitbreidingspas. Deze pas is vanaf nu te downloaden en te installeren zodat je aanstaande vrijdag direct kan racen op de nieuwe banen.

Nintendo maakte vandaag bekend dat spelers vanaf nu al de Circuit-uitbreidingspas kunnen installeren op hun systeem. Dit kan direct vanaf de eShop. Als je het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket hebt aangeschaft kan je de DLC helemaal gratis spelen zolang je gebruik maakt van het uitbreidingspakket. De DLC is ook los te koop voor 24,99 in de Nintendo eShop. Onze eigen Rik heeft een mooi overzicht gemaakt wat je allemaal kan verwachten met de eerste ronde die vrijdag verschijnt.

Als je naar de eShop gaat en het Uitbreidingspakket voor Nintendo Switch Online bezit zal je op de pagina van de Circuit-uitbreidingspas een apart menu te zien krijgen, waarmee je de DLC gratis kan downloaden. De DLC is pas beschikbaar vanaf aanstaande vrijdag om 00:00, dus als je hem nu al installeert hoef je niet lang te wachten om te spelen.

Wij zijn heel benieuwd. Ga jij de Mario Kart 8 Deluxe Circuit-Uitbreidingspas halen als onderdeel van het Uitbreidingspakket of koop je deze los in de eShop? Of ga je wachten tot de hele pas beschikbaar is? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Nintendo Nederland (Twitter)

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot ‘zomer 2024’

1

Nieuws LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot 'zomer 2024'

19-04-2024

1

Rik

Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt op 30 juni

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt op 30 juni

15-03-2022

3

Erik

IGN deelt eerste gameplaybeelden Eiyuden Chronicle:  Rising

0

Media IGN deelt eerste gameplaybeelden Eiyuden Chronicle: Rising

15-03-2022

2

Erik

Discussieer met ons mee! 7

Yosher

15 mrt 22 om 14:44

#4054‍

5852 XP | 1084 comments

Da's wel nice. Vraag me af of we dan voor vrijdag datamines gaan zien. Ze zullen het op z'n minst gaan proberen denk ik zo.

Rik

15 mrt 22 om 16:07

#4055‍

4682 XP | 667 comments

Maar de content voor de eerste Wave is al bekend, zal niet zo heel veel te halen zijn lijkt me? Als het goed is zal de data voor de volgende toevoegingen pas bij toekomstige updates worden toegevoegd.

Yosher

15 mrt 22 om 18:43

#4057‍

5852 XP | 1084 comments

Dat zou je denken maar het is al vaker gebleken dat ze toch iets van data van aankomende updates toevoegen. Vooral bij Smash Bros zijn hierdoor bepaalde zaken al vroeg naar voren gekomen (bij Smash 4 vooral, Ultimate deed dit toch beter).

Rik

15 mrt 22 om 20:38

#4059‍

4682 XP | 667 comments

Fair enough, er kunnen inderdaad al bepaalde assets teruggevonden worden voor een volgend set circuits. 

Maar toch verwacht ik nog steeds geen echt grote verrassingen, aangezien we van de circuits uit MKT al weten dat ze een bovengemiddelde kans hebben om terug te komen in de DLC. Dus als er iets lekt/datamined zal het waarschijnlijk zo'n track zijn. 

Rik

15 mrt 22 om 17:13

#4056‍

4682 XP | 667 comments

Ik ga toch voor de losse aankoop. Ik speel bijna geen multiplayer-games en heb sinds NSO betaald is geen abonnement gehad. In krap vijf jaar tijd was het aantal keer dat ik online miste op een hand te tellen, eigenlijk alleen voor Splatoon 2... en daar was ik al klaar mee voor NSO betaald werd.

Ik denk dat ik ergens dit jaar wel een regulier NSO-abonnement aanschaf voor Splatoon 3/Mario Kart DLC met de community (en vooruit, een paar Splat2n potjes ter voorbereiding op deel 3), maar de meerwaarde van de Expansion Pack zie ik voor mezelf nog steeds niet.

Als de NSO+ binnen een jaar plots heel vette extra DLC's opneemt in het programma die het wel de moeite waard maken voor mij... dan is dat jammer en gun in Nintendo die €25 wel Voor nu vind ik het een veiliger idee dat mijn toegang tot de DLC niet aan een lidmaatschap verbonden is.

Kan ik de update ook alvast pre-loaden zonder NSO+?

Yosher

15 mrt 22 om 18:48

#4058‍

5852 XP | 1084 comments

Lijkt mij wel toch? Je kunt de DLC voorbestellen en dan kun je hem neem ik aan ook pre-loaden.

En sowieso kun je het beter los aanschaffen, dan heb je er later, als NSO+EP niet meer beschikbaar is, ook nog plezier van. Ik heb de EP maar ik ga het later (als ik het eenmaal eens goedkoper uit weet te halen) wel nog los aanschaffen om deze reden. Wellicht dat Nintendo in 2024 oid met een 'Complete Edition' komt van Mario Kart 8 Deluxe waarbij je alles gewoon op het kaartje hebt staan. Tot die tijd speel ik het zelf wel via de EP.

Rik

15 mrt 22 om 20:41

#4060‍

4682 XP | 667 comments

Mja, je hebt sowieso straks de update nodig om multiplayer te kunnen blijven spelen. Dus het zou best kunnen dat de update voor iedereen al beschikbaar komt. 

En dat is inderdaad precies de reden waarom ik toch voor de losse aankoop ga, dit ene jaartje neem ik dan wel NSO maar ik ben er al niet van overtuigd dat ik het volgend jaar nog steeds de moeite waard ga vinden. Laat staan als het straks niet meer beschikbaar is.