Makers Octopath Traveler teasen nieuw avontuur

  • Nieuws

  • 13 jul 21 om 20:22

  • Erik

  • 2

Octopath Traveler mag vandaag drie kaarsjes uitblazen. Op Twitter vertellen de makers dat ze hun best doen om ooit met ons op een “nieuwe reis” te gaan.

De tweet is verstuurd door het officiële Japanse kanaal van Octopath Traveler. De skills van Google Translate (heb ‘m naar het Engels en Nederlands vertaald) vertellen ons dat er iets als het volgende staat: “We streven naar de dag dat we samen met jullie op een nieuwe reis kunnen gaan. Het ontwikkelingsteam zal zijn best doen!” Daarnaast bedanken ze fans voor de felicitaties.

Dit lijkt er wat mij betreft op dat er misschien toch een vervolg aan gaat komen!  Voordat je een gat in de lucht springt – dit is geenszins een officiële aankondiging. Toch staat Square Enix er bekend om om dergelijke teases te doen, zo deden ze dat een in 2018 ook bij een jubileum van Bravely Default én toen Octopath Traveler één miljoen keer verkocht was (beide linken naar archief N1ntendo). Mocht het overigens toch niks worden – dan kun je je altijd nog vergapen aan het prachtige artwork.

Octopath Traveler is wat mij betreft nog altijd een van de tofste RPG’s op de Nintendo Switch. De makers zijn op dit moment bezig met Project Triangle Strategy, een vervolg op Final Fantasy Tactics. De demo ervan heb ik natuurlijk direct doorploegd.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

0

Nieuws Super Mario Bros. 2: Al 35 jaar een geweldig zwart schaap

28-04-2024

0

Martijn

Personages New Pokémon Snap hadden cameo in Pokémon-film vorig jaar

0

Nieuws Personages New Pokémon Snap hadden cameo in Pokémon-film vorig jaar

13-07-2021

2

Erik

Nickelodeon All-Star Brawl is vechten á la Smash Bros met Spongebob

6

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl is vechten á la Smash Bros met Spongebob

13-07-2021

0

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Mossie

13 jul 21 om 20:40

#661‍

92 XP | 15 comments

Octopath is de game die momenteel in m'n Switch zit. Heb 'm echt bijna uitgespeeld ook. Erg leuke game, maar soms voelt het wat oppervlakkig. Vooral dat de 8 stories niet echt lekker samen in elkaar verweven zijn vind ik een flink minpunt. De minimale en vaak inspiratieloze sidequests zijn ook jammer. Dat gezegd hebbende zou ik graag een nieuw deel willen zien. Novempath Traveler?

Fl@ppy

13 jul 21 om 21:34

#665‍

2786 XP | 539 comments

Staat nog wel op mijn lijstje, maar wil er niet de volle mep voor geven