LEVEL-5 belooft update over 'gloednieuwe IP' in 2023

  • Nieuws

  • 2 jan 23 om 21:51

  • Rik

In Japan is het gebruikelijk dat bedrijven een nieuwjaarswens delen met hun klanten, en gamebedrijven maken gebruik van deze traditie op nieuwe projecten te teasen. Gisteren konden we al schrijven over de teasers van Atlus, en vandaag doet ook LEVEL-5 een duit in het zakje.

Net zoals Atlus deelde LEVEL-5 hun bericht in de Japanse publicatie Famitsu. Volgens LEVEL-5, dat dit jaar hun vijfentwintigste verjaardag viert, delen ze dit jaar info over een gloednieuwe IP. Officieel is er niets bekend over deze IP, maar in 2021 was het bedrijf nog op zoek naar nieuwe mensen voor een ‘groots RPG-project’. Waarschijnlijk zijn dit RPG-project en de nieuwe IP dezelfde game. Eerder gaf LEVEL-5 al aan dat er vanaf februari meer informatie gedeeld zal worden over Inazuma Eleven: Victory Road of Heroes.

Naast een vooruitblik op 2023 keek LEVEL-5 ook terug op 2022 in hun nieuwjaarsbericht. Zij bedankten spelers voor het steunen van Yo-kai Watch: PuniPuni, Yo-Kai Sangokushi en smart device-game Ni No Kuni: Cross Worlds.

Een overzicht van bestaande LEVEL-5 Ip’s: Layton, Ni No Kuni, Yokai Watch & Inazuma Eleven

In 2020 maakte LEVEL-5 nog bekend hun activiteiten in Noord-Amerika (en daarmee het gehele Westen) te stoppen (zie het archief van n1ntendo.nl). Het lot van reeds aangekondigde Westerse versies van Yokai Watch 4 en Inazuma Eleven: Victory Road of Heroes is sindsdien onbekend. Toch vinden sommige LEVEL-5 projecten alsnog hun weg naar het Westen, zoals Ni No Kuni: Cross Worlds.

Wat hoop jij te zien van deze nieuwe LEVEL-5 IP? En denk je dat we de game ook in het Westen zullen zien? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Reageer als eerste!