Kingdom Hearts - Cloud Version vanaf 10 februari op de Switch

  • Nieuws

  • 18 jan 22 om 10:02

  • Willem

  • 1

De eerste weken van het jaar zijn weer gepasseerd en langzaam maar zeker worden de eerste releases voor het jaar bevestigd. Zo maakte Square-Enix vandaag bekend dat de Kingdom Hearts – Cloud versies op 10 februari lanceren op de Nintendo Switch.

Het gaat hierbij om Kingdom Hearts – HD 1.5+2.5: ReMIX , Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts III + ReMind (DLC) die bijna de volledige Kingdom Hearts-saga beslaan.

Mocht je direct denken: ‘Pfft, cloud-versie, daar ga ik niet voor betalen’, dan zul je blij zijn dat de games nu al te proberen zijn in de Nintendo eShop als demo. Deze demo’s duren ongeveer 15 minuten per game. Als je de tussenfilmpjes skipt kom je waarschijnlijk zelfs aan wat gameplay toe! Uit een eerste test met Kingdom Hearts II leek de cloud-versie vrij soepel te draaien, maar waren vooral hier en daar wat grafische tekortkomingen door de stream-technologie. Het volledige resultaat is dus even afwachten tot 10 februari.

De games zijn nu voor te bestellen in de eShop met ongeveer twintig procent korting. Kingdom Hearts 1.5+2.5: ReMIX – Cloud Versie gaat €39,99 kosten (nu €31,99), Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue – Cloud Versie gaat €39,99 kosten (nu ook €31,99) en Kingdom Hearts III + ReMind (DLC) – Cloud Versie gaat €59,99 kosten (nu €47,99). Mocht je echt de games niet als een cloud-versie op je Nintendo Switch willen spelen, dan zal je nog even met gekruiste vingers moeten rondlopen. Vorig jaar liet Square-Enix het in het midden of er ook een naitive port naar de Nintendo Switch zal komen.

Ga jij de demo proberen van de Kingdom Hearts cloud-versies? Of blijf je ver bij deze games uit de buurt totdat ze een vaste port hebben op de Switch? Vertel het ons in de reacties!

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Nintendo deelt meer beelden Paper Mario: The Thousand-Year Door

0

Media Nintendo deelt meer beelden Paper Mario: The Thousand-Year Door

20-04-2024

0

Mark

Monster Hunter Rise meer dan acht miljoen keer verscheept

1

Nieuws Monster Hunter Rise meer dan acht miljoen keer verscheept

18-01-2022

2

Kitty

Meer details over Dragon Ball: The Breakers

1

Nieuws Meer details over Dragon Ball: The Breakers

17-01-2022

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

18 jan 22 om 12:13

#3226‍

5858 XP | 1085 comments

Ik zal de demo's wel eens proberen, al is het alleen om te kijken hoe cloud games lopen bij mij. Maar denk niet dat ik ze aan ga schaffen, ben echt geen fan van cloud games. 

 

Edit: heb de demo van 3 geprobeerd (dat kun je echter nauwelijks een demo noemen....), en ben echt totaal niet over de indruk. Input lag, frame drops, en mijn internet is echt zo slecht niet. Mij heeft het echt totaal niet overgehaald, en vooral het cloud aspect vind ik enorm waardeloos. 

 

Jammer, maar kom maar terug als ze fatsoenlijk naar de Switch worden geport. Al doen ze 3 niet, de rest moet toch wel lukken.....