Katamari Damacy REROLL is de Game op Proef van februari

Katamari Damacy REROLL is vanaf 20 februari een week lang gratis te spelen als onderdeel van Game op Proef voor alle Nintendo Switch Online-leden. Je hoeft hiervoor niet het Nintendo Switch Online uitbreidingspakket te hebben. Dit maakte Nintendo bekend op twitter.

Van 20 tot en met 26 februari kunnen leden van Nintendo Switch Online de volledige game gratis uitproberen. De game is nu alvast te downloaden in de Nintendo eShop voor wie gebruik wil maken van de Proefperiode. Normaal gesproken kost Katamari Damacy REROLL €19,99 in de Nintendo eShop. Ness beloonde de game met een 8,5 in onze review.

Game op Proef is onderdeel van je Nintendo Switch Online-lidmaatschap: elke maand kan je een week lang gratis een volledige game uitproberen. De Game op Proef van januari was Snipperclips.

Ga jij Katamari Damacy REROLL als Game op Proef spelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

0

Nieuws Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

19-04-2024

1

Rik

Theatrhythm Final Bar Line – Een Final Fantasy feest!

1

Review Theatrhythm Final Bar Line - Een Final Fantasy feest!

14-02-2023

8

Dennis

Big Man_Ray_White_chocolate_witte_chocolade_splatfest

4

Nieuws Splatoon 3: Team Witte Chocolade wint Splatfest

13-02-2023

2

Evelyne

Reageer als eerste!