Je kunt je amiibo gebruiken bij Kirby en de Vergeten Wereld

  • Nieuws

  • 13-01-2022 16:55

  • Erik

1

Kirby en de Vergeten Wereld ondersteunt amiibo. Dit blijkt uit een pagina van de Japanse My Nintendo Store.

Op wat voor manier amiibo precies een rol gaan spelen, welke de game ondersteunt en of er ook nieuwe gaan komen, blijkt niet uit de pagina in kwestie (Japans). De trailer van gisteren maakte ook geen verwijzing naar de figuurtjes van Nintendo.

Het lijkt er daarnaast op dat The Big N van plan is om een nieuwe oplage uit te brengen van een aantal Kirby-amiibo. Een gebruiker op Reddit merkte op dat een Duitse winkel nieuwe leveringen kreeg. De laatste keer dat de roze blob zijn eigen amiibo ontving was alweer in 2016. Bij Kirby: Planet Robobot voor de Nintendo 3DS, kreeg je onder andere unieke vaardigheden als je het figuurtje scande.

Kirby en de Vergeten Wereld verschijnt op 25 maart voor de Nintendo Switch. Check hier een dubbele dosis screens.

Kirby-amiibo uit 2016, ter ere van Kirby: Planet Robobot.

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Discussieer met ons mee!

DetectivePikachu

13 januari 2022 18:02

#3183

Een heruitgave van de Robobot-Amiibo zou erg prettig zijn, zodat die weer voor een normale prijs verkrijgbaar zijn.

of om een reactie achter te kunnen laten.