Hoopa is de volgende strijder in Pokémon UNITE

  • Nieuws

  • 24 feb 22 om 10:29

  • Willem

  • 3

De aankondigingen van The Pokémon Company blijven door gaan deze week. Vandaag is het tijd voor een update voor Pokémon UNITE met de introductie van de hoepelkoning Hoopa. Pokémon-website Serebii deelde de aankondigingstrailer op Twitter en die kan je hieronder bekijken.

Hoopa, geïntroduceerd in generatie zeven, is de koning van hoepels en maakt in de games gebruik van portalen. Dit zorgt voor een unieke aanvallenset in Pokémon Unite. Met zijn portalen kan hij vijanden vastzetten en met zijn unite-aanval verandert Hoopa in zijn Unbound-vorm, waarmee hij zijn teamgenoten kan helpen teleporteren over het speelveld. Bekijk de aanvallen in detail in de video hieronder. Hoopa wordt geclassificeerd als een ‘expert’-niveau personage en vereist dus een hogere oplettendheid van de speler. Hoopa is qua speelstijl te omschrijven als een range-support. Dit maakt Hoopa de nieuwste support in de game sinds de introductie van Blissey vorig jaar in Augustus.

Hoopa is gekoppeld aan een bijzonder evenement waarbij je hem kan vrijspelen met, toepasselijk genoeg, donuts. In de Full-Fury battle mode spelen spelers met cooldowns en respawns van maar 1 seconde. Dit zorgt voor razendsnelle matches. Tijdens het evenement kan je ingrediënten verzamelen die je kan omzetten in donuts. Bij het verzamelen van 50 donuts krijg je Hoopa als vaste license om mee te spelen in het spel. Gelukkig kan je ook gratis met Hoopa spelen voor de rest van de week. Ten slotte heeft Hoopa ook een bijzondere Holowear outfit, met zijn netste jasje en hoge hoed vind je hem in de shop met zijn special style.

Wij zijn super benieuwd, speel jij nog steeds Pokémon UNITE? En zo ja, hoe bevalt de game nu na meer dan een half jaar? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Serebii

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel jij dit weekend van 4 mei

3

Special Wat speel je dit weekend? [4 mei]

04-05-2024

3

Erik

Exclusieve Xenoblade 3-info uit Japanse vertalingen

3

Nieuws Exclusieve Xenoblade 3-info uit Japanse vertalingen

24-02-2022

3

Rik

Karby_kirby_en_de_vergeten_wereld

2

Nieuws Kirby oefent voor zijn rijbewijs in schattige nieuwe KARBY beelden

23-02-2022

2

Mitch

Discussieer met ons mee! 3

rob1N

24 feb 22 om 11:28

#3824‍

5426 XP | 1045 comments

Zouden ze het écht boeiende nieuws voor de laatste dag bewaren?

Robin

24 feb 22 om 12:25

#3825‍

3180 XP | 469 comments

I mean... voor mij is het interessant omdat ik Pokemon Unite speel. Dus ja, dit is ook boeiend voor mij . Ik zou wel verwachtingen laag zetten. Ik verwacht eerlijk geen grootse aankondigingen. Maar let's hope ^^

rob1N

25 feb 22 om 10:03

#3839‍

5426 XP | 1045 comments

ja okee, een nieuwe character voor een al bestaande game is leuk als je die game speelt, maar ik bedoel meer de aankondiging van een nieuwe game of zo. Dus idd, let's hope =)