Hideki Kamiya denkt dat Bayonetta Origins helpt bij het maken van baby's

Hideki Kamiya staat bekend om zijn interessante beweringen, maar een van zijn laatste beweringen is toch wel heel merkwaardig.

Zoals opgemerkt door de website Kotaku heeft de Bayonetta-bedenker onlangs op Twitter een nogal interessante bewering gedaan dat Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon een “ongekende huwelijksboom” zou veroorzaken en het dalende geboortecijfer in Japan zou helpen oplossen.

Volgens een artikel van Bloomberg had Japan in 2022 de minste geboortes in de geschiedenis van het land, waardoor premier Fumio Kishida verklaarde dat het land zijn aandacht moest richten op “het beleid omtrent kinderen en de opvoeding van kinderen”. Kamiya is ervan overtuigt dat de hoofdpersoon van Bayonetta Origins, Cereza, zo schattig is dat spelers van het spel een kind net als Cereza willen hebben.

Kamiya’s tweet (vertaald):

Speel ‘Cereza and the Lost Demon’ ↓

Ik wil een kind als Cereza ↓

Er komt een ongekende huwelijksboom aan ↓

Het probleem van het dalende geboortecijfer zal worden opgelost ↓

Iedereen gelukkig

Mitch beloonde Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon met een 7 in zijn review en zei: “Wat overblijft is een vermakelijk tussendoortje dat helaas niet zo magisch is als de fantastische presentatie doet vermoeden”.

Wat vind jij van deze interessante uitspraak van Hideki Kamiya? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Paper Mario: The Thousand Year Door – Vier uur genieten

0

Hands-on Paper Mario: The Thousand Year Door - Vier uur genieten

25-04-2024

1

Coen

Duistere Ninja Turtles RPG in ontwikkeling

1

Nieuws Duistere Ninja Turtles RPG in ontwikkeling

23-03-2023

3

Rik

Nintendo deelt nieuw Squid Sisters lied voor Splatoon 3

3

Media Nintendo deelt nieuw Squid Sisters lied voor Splatoon 3

23-03-2023

2

Thijmen

Reageer als eerste!