Grand Theft Auto Trilogy krijg binnen enkele dagen een update

2

De update is er al voor de versies op de PlayStation, Xbox en PC, en enkele dagen later volgt de update voor de Switch-versie!

Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat de lancering van Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition niet zonder problemen is verlopen. Veel mensen liepen tegen allerlei problemen aan, en vooral de grafische kant van het spel had het te verduren. Willem heeft ook het een en ander opgemerkt in zijn recensie. Via onderstaande tweet kom je uit bij een flinke lijst met problemen die zijn aangepakt, die variëren van spelfouten op gebouwen tot een flinke regenbui in een appartement.

Heb jij de games al gekocht in de eShop, of wacht je op de fysieke versie? Deze fysieke versie is overigens helaas uitgesteld tot volgend jaar. Volgens de planning zou deze begin december verschijnen, maar vooralsnog is deze naar achteren geschoven tot ergens begin 2022.

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Discussieer met ons mee!

Jeroen

30 november 2021 21:52

#2673

Tijdens het typen van dit bericht las ik elders dat de fysieke versie is uitgesteld. Jammer, maar het maakt mijn december wel iets rustiger met game-gerelateerde aankopen gelukkig ;-P

 

reporterdavid

02 december 2021 11:18

#2686

Klopt! Naar begin 2022

of om een reactie achter te kunnen laten.