Glitch gevonden in NSO-versie van Kirby 64: The Crystal Shards

  • Nieuws

  • 21 mei 22 om 11:47

  • Erik

  • 0

Fans hebben een vervelende glitch gevonden in Kirby 64: The Crystal Shards voor Nintendo Switch Online+. In onderwaterlevels kan het voorkomen dat Kirby helemaal bevriest.

De glitch kan optreden door onder water objecten of projectielen aan te raken waar Kirby schade van krijgt. Hierdoor bevriest Kirby helemaal, waardoor ‘ie (en jij dus als speler) niet meer kan bewegen. Dit kun je als speler niet meer ongedaan maken.

Als je de game opnieuw opstart of een eerder opslagpunt herlaad, functioneert de titel weer normaal. De bug lijkt exclusief voor de Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-versie.

Nintendo heeft op dit moment nog geen reactie gegeven omtrent de glitch. Het kan zomaar zijn dat ‘ie in de toekomst verholpen wordt: het bedrijf heeft vaker updates uitgebracht voor NSO-titels. Zo ontving onder andere The Legend of Zelda: Ocarina of Time een flinke grafische upgrade.

Kirby 64: The Crystal Shards is sinds 20 mei speelbaar op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Check hier hoe de game het doet ten opzichte van de Nintendo 64- en Wii U-versies.

Ben jij de glitch al tegengekomen? Laat het weten in de reacties!

Bron: Reddit (via Nintendo Life)

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Wat spelen jullie dit weekend? [21 mei]

5

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [21 mei]

21-05-2022

4

Erik

Hoofdafbeelding van Splatoon 3 bij meest verkochte Switch-spellen

0

Nieuws Offline modi Splatoon 3 ondersteunen opslagcloud Nintendo Switch

21-05-2022

2

Erik

Reageer als eerste!