Gerucht: Lek lijkt film-uiterlijk Mario te onthullen

  • Nieuws

  • 5 okt 22 om 16:21

  • Rik

  • 3

Morgenavond krijgen we eindelijk de eerste beelden van de Super Mario-film te zien in een speciale Nintendo Direct: The Super Mario Bros. Movie-presentatie. Bij de aankondiging van de Direct zagen we Mario alleen van achteren. Op het internet is nu mogelijk het volledige ontwerp opgedoken.

Het gaat om een afbeelding die werd gepost door een McDonalds-medewerker. Deze McDonalds-medewerker zegt toegang te hebben tot nieuw promotie-materiaal voor McDonalds. De afbeelding van de film-versie van Mario zou op deze materialen voorkomen vanwege een promotie-campagne in samenwerking met McDonalds.

De stijl van de texturen lijkt perfect overeen te komen met die van de promotie-afbeelding die Nintendo zelf deelde bij de aankondiging van de Nintendo Direct. Ook het ontwerp van de handschoenen komt perfect overeen. Het is nagenoeg onmogelijk om deze elementen in zo’n kort tijdsbestek zo goed te kunnen dupliceren.

Morgenavond om 22:05 uur weten we zeker of dit ontwerp overeenkomt met het echte film-ontwerp. Dan kunnen we de eerste trailer voor de film verwachten in de Nintendo Direct: The Super Mario Bros. Movie-presentatie. Hou er rekening mee dat er geen game-informatie voorbij komt tijdens de Nintendo Direct.

Denk jij dat deze afbeelding echt is? En wat vind jij van het vermeende film-ontwerp van Mario? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Killer Queen Black gaat op 30 november offline

2

Nieuws Killer Queen Black gaat op 30 november offline

05-10-2022

1

Evelyne

Morgen 15:00 uur nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet & Violet

2

Nieuws Morgen 15:00 uur nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet & Violet

05-10-2022

5

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Yosher

5 okt 22 om 16:38

#7012‍

5886 XP | 1090 comments

''Het is nagenoeg onmogelijk om deze elementen in zo’n kort tijdsbestek zo goed te kunnen dupliceren.''

Dat zou je zeggen, maar fans blijven me dag op dag verbazen. Niet dat ik wil zeggen dat dit fake is, maar ik sluit het persoonlijk ook gewoon echt niet uit. Mensen werken echt snel met dit soort dingen als ze echt willen.

Apenknul

5 okt 22 om 17:06

#7013‍

3756 XP | 707 comments

Uhm, op een of andere manier doet me dit aan Ugly Sonic denken.. iets door de ogen. Het gezicht is iig niet de standaard Mario die we uit de games kennen. Als dit echt is, ben ik benieuwd naar de motion van expressies in het gezicht.

Tis wat Yosher zegt, hier kunnen fans wel snel mee zijn. En ik vind het vreemd dat we gister een poster kregen, met juist geen gezicht. En nu via een "Maccie medewerker" een Mario wel met gezicht. Ze hadden dit in principe ook een week eerder kunnen "leaken", gezien ik aan neem dat promo materiaal al langer dan vandaag of gisteren er in zou staan. Daarnaast heeft Mac wel eens eerder Mario producten gehad, dus dan kan je wel makkelijk vingertje wijzen dat je een Maccie madewerker bent.

Martijn

6 okt 22 om 00:07

#7015‍

3554 XP | 413 comments

Het is tenminste wel herkenbaar Mario. Het ziet er niet slecht uit, maar tegelijk? Even wennen. Denk dat dit beter lukt als we hem in beweging zien. Mocht Mario er in de film zo uitzien, dan is dat eigenlijk zo slecht niet, op het eerste gezicht. Ik ga pas oordelen als ik het gezien heb.

Maar wie weet, gaat hij er helemaal niet zo uitzien in de film. Toch denk ik dat het erger zou kunnen. Dat zijn gezicht bijvoorbeeld niet meer op dat uit de games lijkt of door keuzes veel afwijkt. Maak Mario's neus kleiner en hij lijkt al meteen niet meer, bijvoorbeeld. Afijn, we zien morgen vast hoe hij er echt uit gaat zien in de film. Denk dat het niet eens zo slecht is, mocht deze 'leak' echt zijn. Wel erg 'toevallig' dat deze nu naar buiten komt inderdaad. Kwam al geruchten op internet tegen dat er film-merchandise producten uitgelekt zouden zijn, al heb ik er zelf niets van gezien. Mogelijk bedoelden ze deze.

Ga ik ook niet zoeken, want ik zie het liever gewoon in de trailer morgen. Dan kunnen we altijd nog gaan lachen of huilen, om hoe goed of slecht Mario eruit ziet. Is deze echt, dan is het mogelijk zo slecht nog niet. En anders? Als het echt slecht is kunnen ze altijd nog een vervolg op die rare Rescue Rangers-film maken. Toch verwacht ik beter van Nintendo. De filmposter ziet er mooi uit! Ben benieuwd naar de trailer!