"First look-trailer" voor Atelier Ryza 3

  • Media

  • 16 sep 22 om 19:45

  • Rik

  • 0

Tijdens de Nintendo Direct van vorige week werd Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key officieel onthuld. Uitgever Koei Tecmo heeft een first look-trailer online geplaatst voor de titel.

Atelier Ryza 3 is het derde Atelier-avontuur met Ryza in de hoofdrol. Het vorige deel, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, werd door ons beloond met een nette 9. In de video introduceert Gust-leider Junzo Hosoi de nieuwe game, die uitgebracht wordt ter ere van de vijfentwintigste verjaardag van de Atelier-serie. Na de trailer, die van 0:30 to 2:30 duurt, gaat Hosoi dieper in op Atelier Ryza 3. Hierin worden de nieuwe en terugkerende personages, features en mechanics besproken. Vanaf 4:10 zijn er exclusieve gameplay-beelden te zien. De video sluit vervolgens weer af met een aantal woorden van Hosoi. De volledige video is in het Japans met Engelstalige ondertitelingen.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key komt uit op 24 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

Heb jij een vorige Atelier (Ryza)-game gespeeld? Of kijk jij uit naar dit nieuwe avontuur? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

2,1 miljoen live kijkers voor Nintendo Direct

2

Nieuws 2,1 miljoen live kijkers voor Nintendo Direct

17-09-2022

2

Rik

Alle Mystery Gift-codes voor Ash zijn team in Pokémon Sword & Shield

2

Nieuws Alle Mystery Gift-codes voor Ash zijn team in Pokémon Sword & Shield

16-09-2022

4

Erik

Reageer als eerste!