First 4 Figures komt met PVC figure van Urbosa uit Breath of the Wild

Urbosa, de leider van de Gerudo uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, is binnenkort verkrijgbaar als PVC figure, gemaakt door First 4 Figures.

 

Urbosa is het volgende personage uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, waar First 4 Figures een PVC figure van maakt. In navolging tot Link, Zelda, Rivali en Mipha, is Urbosa het vijfde beeldje in deze lijn. Ze is één van de grotere figures in deze serie en zo’n 27,2 centimeter hoog (standaard-uitgave).

De onthulling was vandaag, om 17:00 uur. In een langere streamvideo werd Urbosa volledig getoond in al haar detail. Haar pose komt, net als bij de eerdere figures, overeen met het artwork dat Nintendo ook gebruikte voor haar amiibo. Deze figures zijn echter veel gedetailleerder en halen alles uit het PVC. Je kunt deze presentatie voor Urbosa hier terugkijken.

Tijdens deze stream werd Urbosa’s PVC-figure vandaag gepresenteerd.

In The Legend of Zelda: Breath of the Wild was Urbosa de leider van de Gerudo. Ze is een vurige vechter en de grote steun en toeverlaat voor prinses Zelda, die naar Urbosa opkijkt als een grote zus. Haar wapens zijn de Scimitar of Seven en het Daybreaker-schild. Ze kan daarmee de bliksem manipuleren wat haast lijkt op een dans, Urbosa’s Fury. Tot de aanval van Calamity Ganon had zij Vah Naboris tot haar beschikking als Devine Beast.

Er zijn verschillende varianten van deze figure verkrijgbaar, waaronder een standaard-uitgave ($ 114,99) en een lichtgevende Collector’s Edition ($ 134,99), die binnenkort in winkels verkrijgbaar zijn. Bij First 4 Figures zelf is daarnaast ook een gelimiteerde Exclusive Edition ($ 149,99) verkrijgbaar ($ 139,99 als je vandaag besteld), die met een authentication card en in een Premium Deluxe Box komt. De pre-orders voor deze variant zijn intussen geopend op de website van First 4 Figures.

De tot nu toe uitgebrachte figures van Breath of the Wild op een rijtje.

Er volgen meer figures in de Legend of Zelda: Breath of the Wild-lijn. Zo is in mei ook Mipha aangekondigd voor eind 2022, anders begin 2023. Urbosa is daarna de volgende die wordt uitgebracht. Nu blijft van de Hyrule Champions alleen Daruk nog over, om als PVC figure aangekondigd te worden.

Verzamel jij graag Nintendo gerelateerde merchandise en wat dan zoal? Heb je al eerdere figures uit deze lijn? Vertel er ons wat meer over in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

A Highland Song – Veel Highland, weinig song

0

Review A Highland Song - Veel Highland, weinig song

05-12-2023

0

Joran

Koopa Café Aflevering 8 – Halloween in het Koopa Café

0

Podcast Koopa Café Aflevering 8 - Halloween in het Koopa Café

02-11-2022

4

Dreon

Hoofdafbeelding bij Disney Dreamlight Valley krijgt hotfix-update

2

Nieuws Disney Dreamlight Valley krijgt hotfix-update [31 oktober]

01-11-2022

1

Evelyne

Reageer als eerste!