First 4 Figures komt met PVC figure van Mipha uit Breath of the Wild

Mipha, de prinses van de Zora uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, is binnenkort verkrijgbaar als PVC figure, gemaakt door First 4 Figures.

 

Mipha is het volgende personage uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, dat door First 4 Figures in een PVC figure wordt veranderd. In navolging tot Link, Zelda en Rivali is Mipha het vierde beeldje in deze lijn. Ze is het kleinst van de Hyrule Champions en zo’n 21 centimeter hoog. First 4 Figures gaf de afgelopen dagen al een drietal trailers van deze figure vrij.

De echte onthulling was vandaag. In een langere streamvideo werd Mipha volledig getoond in al haar detail. Haar pose komt, net als bij de eerdere figures, overeen met het artwork dat Nintendo ook gebruikte voor haar amiibo. Deze figures zijn echter veel gedetailleerder en haalt alles uit het PVC. In tegenstelling tot de veel duurdere resin / polystone statues van First 4 Figures, zijn deze figures daardoor een stuk betaalbaarder.

Laatst uitgebrachte teaser-trailer voor deze figure van Mipha

In The Legend of Zelda: Breath of the Wild is Mipha de stille en wat verlegen prinses van de Zora en een goede vriendin van Link. Ze heeft zelfs een oogje op hem, al mocht deze liefde helaas niet zo zijn. Haar wapen is de Lightscale Trident en ze bezit helende krachten. Tot de aanval van Calamity Ganon had zij Vah Ruta tot haar beschikking als Devine Beast.

Er zijn verschillende varianten van deze figure verkrijgbaar, waaronder een standaard-uitgave ($ 89,99) en een lichtgevende Collector’s Edition ($ 109,99), die binnenkort in winkels verkrijgbaar zijn. Bij First 4 Figures zelf is daarnaast ook een gelimiteerde Exclusive Edition ($ 124,99) verkrijgbaar ($ 114,99 als je vandaag besteld), die met een authentication card en in een Premium Deluxe Box komt. De pre-orders voor deze variant zijn intussen geopend op de website van First 4 Figures. Er volgen meer figures in de Legend of Zelda: Breath of the Wild-lijn, waaronder de resterende Hyrule Champions, Daruk en Urbosa.

Verzamel jij graag Nintendo gerelateerde merchandise en wat dan zoal? Stickers, amiibo, CD’s, figures, knuffels, statues? Vertel er ons wat meer over in de comments!

Tijdens deze stream-uitzending werd Mipha uitgebreid getoond

Bron:

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Nieuwe video’s Monster Hunter Rise: Sunbreak tonen drie wapens

1

Media Nieuwe video's Monster Hunter Rise: Sunbreak tonen drie wapens

17-05-2022

1

Jeroen

Soms is het bepalen van je positie in de chaos best wel een uitdaging.

1

Nieuws Demo beschikbaar voor Super Mario 3D World + Bowser's Fury in Verenigde Staten

17-05-2022

5

Rik

Discussieer met ons mee! 5

Wesleye98

17 mei 22 om 22:21

#4975‍

431 XP | 46 comments

Heel erg nice! Ik heb Link, Zelda en Revali al staan en maak de set graag compleet met alle champions. Prachtige beeldjes, ook die van Majora's Mask is enorm mooi.

Apenknul

18 mei 22 om 09:13

#4980‍

3741 XP | 704 comments

Dit zal Evelyne leuk vinden, volgens mij

lifegiving

18 mei 22 om 16:12

#4993‍

2141 XP | 350 comments

zeker weten! Mijn "waifu" zal ooit thuiskomen! Voor nu staar ik wel naar haar amiibo

lifegiving

18 mei 22 om 16:11

#4992‍

2141 XP | 350 comments

HEBBEH

Neem al m'n geld Nintendo, je hebt eindelijk een beeldje gemaakt waar ik graag geld voor uit wil geven! 

Ookal wordt het ff sparen... ;-;

Yosher

18 mei 22 om 16:46

#4996‍

5821 XP | 1078 comments

Maar is het wel echt waard! Ik heb zelf die van Mario en Yoshi en die is ook echt super tof. Hele mooie kwaliteit.