First 4 Figures komt met PVC figure van Mipha uit Breath of the Wild

  • Nieuws

  • 17 mei 22 om 21:30

  • Martijn

Mipha, de prinses van de Zora uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, is binnenkort verkrijgbaar als PVC figure, gemaakt door First 4 Figures.

 

Mipha is het volgende personage uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, dat door First 4 Figures in een PVC figure wordt veranderd. In navolging tot Link, Zelda en Rivali is Mipha het vierde beeldje in deze lijn. Ze is het kleinst van de Hyrule Champions en zo’n 21 centimeter hoog. First 4 Figures gaf de afgelopen dagen al een drietal trailers van deze figure vrij.

De echte onthulling was vandaag. In een langere streamvideo werd Mipha volledig getoond in al haar detail. Haar pose komt, net als bij de eerdere figures, overeen met het artwork dat Nintendo ook gebruikte voor haar amiibo. Deze figures zijn echter veel gedetailleerder en haalt alles uit het PVC. In tegenstelling tot de veel duurdere resin / polystone statues van First 4 Figures, zijn deze figures daardoor een stuk betaalbaarder.

Laatst uitgebrachte teaser-trailer voor deze figure van Mipha

In The Legend of Zelda: Breath of the Wild is Mipha de stille en wat verlegen prinses van de Zora en een goede vriendin van Link. Ze heeft zelfs een oogje op hem, al mocht deze liefde helaas niet zo zijn. Haar wapen is de Lightscale Trident en ze bezit helende krachten. Tot de aanval van Calamity Ganon had zij Vah Ruta tot haar beschikking als Devine Beast.

Er zijn verschillende varianten van deze figure verkrijgbaar, waaronder een standaard-uitgave ($ 89,99) en een lichtgevende Collector’s Edition ($ 109,99), die binnenkort in winkels verkrijgbaar zijn. Bij First 4 Figures zelf is daarnaast ook een gelimiteerde Exclusive Edition ($ 124,99) verkrijgbaar ($ 114,99 als je vandaag besteld), die met een authentication card en in een Premium Deluxe Box komt. De pre-orders voor deze variant zijn intussen geopend op de website van First 4 Figures. Er volgen meer figures in de Legend of Zelda: Breath of the Wild-lijn, waaronder de resterende Hyrule Champions, Daruk en Urbosa.

Verzamel jij graag Nintendo gerelateerde merchandise en wat dan zoal? Stickers, amiibo, CD’s, figures, knuffels, statues? Vertel er ons wat meer over in de comments!

Tijdens deze stream-uitzending werd Mipha uitgebreid getoond

Bron:

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Kirby-director geeft teaser over toekomst franchise

0

Nieuws Kirby-director geeft teaser over toekomst franchise

01-04-2023

2

Erik

De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

3

Nieuws De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

01-04-2023

2

Thijmen

De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

1

Special De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

01-04-2023

5

Dennis

Discussieer met ons mee! 5

Wesleye98

17-05-2022

#4975‍

45 comments

Heel erg nice! Ik heb Link, Zelda en Revali al staan en maak de set graag compleet met alle champions. Prachtige beeldjes, ook die van Majora's Mask is enorm mooi.

Apenknul

18-05-2022

#4980‍

473 comments

Dit zal Evelyne leuk vinden, volgens mij

lifegiving

18-05-2022

#4993‍

272 comments

zeker weten! Mijn "waifu" zal ooit thuiskomen! Voor nu staar ik wel naar haar amiibo

lifegiving

18-05-2022

#4992‍

272 comments

HEBBEH

Neem al m'n geld Nintendo, je hebt eindelijk een beeldje gemaakt waar ik graag geld voor uit wil geven! 

Ookal wordt het ff sparen... ;-;

Yosher

18-05-2022

#4996‍

782 comments

Maar is het wel echt waard! Ik heb zelf die van Mario en Yoshi en die is ook echt super tof. Hele mooie kwaliteit.