Fire Emblem Engage geeft bonus aan Fire Emblem Heroes-spelers

  • Nieuws

  • 16 jan 23 om 16:05

  • Rik

Aanstaande vrijdag komt Fire Emblem Engage uit voor de Nintendo Switch. De echte Fire Emblem-fans die ook save-data hebben voor Fire Emblem Heroes worden beloond met bonus-items.

Er zijn zowel bonussen in Fire Emblem Engage als in Fire Emblem Heroes te verkrijgen. In Fire Emblem Heroes krijg je vijf Orbs als bonus. Voor Fire Emblem Engage is de bonus een stuk groter: spelers kunnen ‘The Order of Heroes item set’ claimen.

The Order of Heroes-set bestaat uit de volgende in-game items:

  • Fólkvangr weapon
  • Fensalir weapon
  • Nóatún weapon
  • Alfonse S-rank Bond Ring
  • Sharena S-rank Bond Ring
  • Anna S-rank Bond Ring

Om de bonussen te claimen moet de speler naar ‘Quests & Missions’ gaan in Fire Emblem Heroes. Deze optie komt beschikbaar na het afronden van de tutorial. Hier selecteer je de ‘The Nintendo Switch Game Bonus Code + 5 Orbs reward’. Er komt dan een 16-cijferige eShop-code beschikbaar. Deze voer je in de eShop in om de bonus-items vrij te spelen in Fire Emblem Engage. The Order of Heroes-set komt pas beschikbaar zodra je Somniel kan bereiken, wat gebeurt na het afronden van Chapter 3 in Fire Emblem Engage.

Houd er rekening mee dat je zowel in Fire Emblem Heroes als op de Nintendo Switch een gelinkt Nintendo Account moet hebben om de bonussen te claimen. Ook komt deze promotie pas beschikbaar op de dag van de release van Fire Emblem Engage. De eShop-code blijft 150 dagen na ontvangst geldig.

Fire Emblem Heroes kwam op 2 februari 2017 uit voor iOS en Android en is Nintendo’s meest succesvolle smartphone-game. Fire Emblem Engage komt op 20 januari 2023 uit voor de Nintendo Switch.

Meer Fire Emblem Engage
Onze preview
Exclusief: volledige openingsvideo
Overzicht van alle Emblems

Ga jij deze bonussen claimen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

2

Nieuws De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

01-04-2023

1

Thijmen

De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

1

Special De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

01-04-2023

4

Dennis

Game Proeverij Yoshi´s Island

0

Special Game Proeverij #3 - Speel mee met Yoshi's Island!

01-04-2023

3

Mitch

Discussieer met ons mee! 2

Robin

17-01-2023

#8343‍

300 comments

Heroes wordt gedownload as we speak

Rik

17-01-2023

#8348‍

563 comments

Doel bereikt voor Nintendo