Evil Ryu naar Smash in nieuw Spiritevenement

  • Nieuws

  • 12 jan 22 om 15:09

  • Robin

  • 0

Super Smash Bros. Ultimate is sinds 2021 compleet. Althans dat dachten we. Want vanaf 14 januari komt Evil Ryu als Spirit naar Super Smash Bros. Ultimate.

Dit jaar viert Capcom de 35ste verjaardag van de Street Fighter franchise en Smash Bros. Ultimate doet hier aan mee! Op 14 januari zullen er op het Spirit Board meerdere spirits van de Street Fighter franchise verschijnen. Evil Ryu is de nieuwste spirit die in de game is toegevoegd.

Sora was het laatste personage dat uitkwam voor Super Smash Bros. Ultimate. Sora deelde zijn Fighter Pass met Min-Min van ARMS, Steve & Alex van Minecraft, Sephiroth van Final Fantasy VII, Pyra/Mythra van Xenoblade Chronicles 2 en Kazuya van Tekken. Nadat Sora was uitgekomen werd er al bericht dat er geen nieuwe spiritevents zouden komen. Of dit nu een eenmalig event is of dat er meerder events in de horizon liggen is dus maar de vraag. Mochten er nieuwe updates uitkomen voor Super Smash Bros. Ultimate dan delen we dat natuurlijk met jullie!

Hoeveel spirits heb jij al vrijgespeeld? Ga je Evil Ryu vrijspelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Smash Bros JP

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Nintendo deelt screenshots van Kirby en de Vergeten Wereld

3

Nieuws Nintendo deelt screenshots van Kirby en de Vergeten Wereld

12-01-2022

3

Robin

Kirby en de Vergeten Wereld verschijnt op 25 maart

8

Nieuws Kirby en de Vergeten Wereld verschijnt op 25 maart

12-01-2022

9

Robin

Reageer als eerste!