Evil Ryu naar Smash in nieuw Spiritevenement

0

Super Smash Bros. Ultimate is sinds 2021 compleet. Althans dat dachten we. Want vanaf 14 januari komt Evil Ryu als Spirit naar Super Smash Bros. Ultimate.

Dit jaar viert Capcom de 35ste verjaardag van de Street Fighter franchise en Smash Bros. Ultimate doet hier aan mee! Op 14 januari zullen er op het Spirit Board meerdere spirits van de Street Fighter franchise verschijnen. Evil Ryu is de nieuwste spirit die in de game is toegevoegd.

Sora was het laatste personage dat uitkwam voor Super Smash Bros. Ultimate. Sora deelde zijn Fighter Pass met Min-Min van ARMS, Steve & Alex van Minecraft, Sephiroth van Final Fantasy VII, Pyra/Mythra van Xenoblade Chronicles 2 en Kazuya van Tekken. Nadat Sora was uitgekomen werd er al bericht dat er geen nieuwe spiritevents zouden komen. Of dit nu een eenmalig event is of dat er meerder events in de horizon liggen is dus maar de vraag. Mochten er nieuwe updates uitkomen voor Super Smash Bros. Ultimate dan delen we dat natuurlijk met jullie!

Hoeveel spirits heb jij al vrijgespeeld? Ga je Evil Ryu vrijspelen? Laat het ons weten in de comments!

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.