Eevee ster van Pokémon GO Community Day in augustus

  • Nieuws

  • 22 jul 21 om 20:34

  • Erik

  • 0

Niantic heeft bekend gemaakt dat Eevee centraal staat in de Pokémon Community Day van augustus. Je hebt niet één, maar twee dagen extra veel kans om de populaire Pokémon te vangen.

Eevee komt op 14 en 15 augustus 2021 tussen 11:00 en 17:00 uur extra vaak voor in het wild. Met een beetje geluk ontvang je zelfs een shiny variant, meldt de Pokémon GO-blog. Als je ‘m daarnaast gedurende deze periode evolueert in een van zijn acht eeveeluties, dan leren ze allemaal een extra speciale aanval. Voor de lastig verkrijgbare Sylveon heb je dat weekend slechts zeven hartjes nodig, in plaats van de normale 70 (al hebben de echte kenners natuurlijk een nóg slimmere methode)!

Daarnaast is er natuurlijk veel meer te beleven op deze Pokémon GO Community Day van augustus:

  • Neem een paar foto’s voor een leuke verrassing!
  • Voor €1,- koop je een Special Research Story waarin Eevee centraal staat: What You Choose to Be. Daarnaast is er ook (gratis) Timed Research beschikbaar die Mossy Lure Module en een Glacial Lure Module geven.
  • Eieren broed je 75% sneller uit. Daarnaast duren Incenses en Lure Modules drie uren
  • Er is een speciale Community Day Box beschikbaar voor 1.280 PokéCoins. Deze bevat: 50 ltra Balls, vijf Incens, een Elite Fast TM en een Elite Charged TM
  • Evolueer Eevee voor een speciale aanval! Vaporeon krijgt Scald, Jolteon ontvangt Zap Cannon, Flareon verwerft Superpower, Espeon neemt Shadow Ball, Umbreon doet Psychic, Leafeon pakt Bullet Seed, Glaceon verkrijgt Water Pulse en Sylveon leert Psyshock! NB: de evolutiebonus geldt van 13 tot 16 augustus.

Pokémon GO bestaat dit jaar al vijf jaar. Dit vierden afgelopen maand met een speciale Flying Pikachu. Ook deelden ze de top 5 meest gebruikte Buddy Pokémon. De game is sinds 16 juli 2016 beschikbaar in Nederland en België.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

2

Nieuws Monolith Soft zoekt nieuwe programmeurs

01-05-2024

2

Rik

Black Book verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

0

Nieuws Black Book verschijnt in augustus op de Nintendo Switch

22-07-2021

1

Erik

Lost in Random dobbelt in september naar Nintendo Switch

2

Nieuws Lost in Random dobbelt in september naar Nintendo Switch

22-07-2021

1

Erik

Reageer als eerste!