Vier 5 jaar Pokémon GO met speciale Flying Pikachu (en meer!)

  • Nieuws

  • 5 jul 21 om 21:53

  • Erik

  • 5

Kun je je het voorstellen? Pokémon GO blaast alweer vijf kaarsjes uit deze maand. Om dit te vieren kun je tussen 6 en 15 juli onder andere een vliegende Pikachu vangen (ja, die ballonvariant uit Pokémon Yellow!).

Het evenement runt officieel vanaf 6 juli (10:00 uur) tot 15 juli (20:00 uur). Het vijfjarig bestaan staat vooral in teken van alle Starter Pokémon. En Darumaka. Zo komen Darumaka en onze Flying Pikachu vaker voor in het wild. Met een beetje geluk kun je zelfs een Shiny Darumaka vangen! En verder? Ga er maar goed voor zitten, ik neem je mee door de hoogtepunten:

  • Darumaka, Chespin, Fennekin, Froakie en Flying Pikachu komen in Raids van één ster.
  • Deze Pokémon verschijnen vaker bij PokéStops en na het completeren van Field Research: Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Chikorita, Cyndaquil, Totodile, Treecko, Torchic, Mudkip, Turtwig, Chimchar, Piplup, Snivy, Tepig, Oshawott, Chespin, Fennekin, en Froakie.
  • Completeer de Collection Challenge voor een kans om Flying Pikachu te vangen én een hele hoop Rare Candies en Poké Balls.
  • Activeer je een Mystery Box tussen 6 en 15 juli? Dan heb je kans op een Shiny Meltan!
  • De Jump-Start Special Research is opnieuw beschikbaar: deze lijn aan missies is speciaal bedoeld om snel extra veel trainerlevels te scoren!

Niantic laat daarnaast weten dat de eerder aangekondigde luchtmechanieken vanaf 6 juli van kracht zijn. Het spel kent een nieuwe in-game blauwe hemel (en als je goed kijkt, zie je zelfs vuurwerk). Ook is de Pokédex geupdate met meer zoek- en classificatiemechanieken. Ook zijn er allerlei stickers en Item Boxes te koop. Lees op de blog alle details!

Pokémon GO is sinds 16 juli 2016 beschikbaar in Nederland en België. Niantic liet eind juni weten dat je vanaf deze zomer Trainer Achievements kunt behalen bij Raid Battles.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Twee extra Adventure Modes beschikbaar voor WHAT THE GOLF?

0

Nieuws Twee extra Adventure Modes beschikbaar voor WHAT THE GOLF?

05-07-2021

0

Erik

Robots en snelle platformactie in trailer Blitz Breaker

0

Nieuws Robots en snelle platformactie in trailer Blitz Breaker

05-07-2021

0

Jeroen

Discussieer met ons mee! 5

ZenigameDirect

5 jul 21 om 22:04

#336‍

174 XP | 29 comments

Darumaka zit dus waarschijnlijk in het evenement omdat het Pokémon #555 in de Nationale PokéDex is. Leuke verwijziging naar het vijfjarig bestaan! 

Erik

5 jul 21 om 22:20

#339‍

4994 XP | 360 comments

Dat verklaart een hoop! Ik vond het al super random

Yosher

5 jul 21 om 22:22

#340‍

5899 XP | 1092 comments

Het verbaasd me nog steeds hoe veel deze game tot op heden nog wordt gespeeld. Ik heb het ook een tijdje gespeeld maar op een gegeven moment kwam het echt m'n neus uit. Mede dankzij het feit dat ze je toch blijven proberen geld af te troggelen, hoe speelbaar de game ook is zonder.

 

Maar goed, ieder z'n ding natuurlijk.

Duncmasta

6 jul 21 om 19:40

#403‍

1251 XP | 245 comments

Waarom die verbazing? Het is Pokémon.

 

Verder valt het reuze mee qua geld aftroggelen. Het is niet zoals bij bepaalde gacha games dat je niet zonder kan of veel dingen misloopt. Ik geef geen geld uit aan de game, jaarlijkse ticket events uitgezonderd (dit jaar een vijf euro, dus stelt niets voor), want zonder extra incubators en raid passes kun je ook prima spelen. Natuurlijk heb je wel van die gekke fanatieke (Amerikaanse) spelers die iedere maanden tientallen euro's in de game stoppen, omdat ze per se een 100 IV Defense Deoxys willen hebben en een FOMO issue hebben. Alleen die groep is niet representatief voor de rest van de userbase.

Maurice

12 jul 21 om 21:54

#618‍

2706 XP | 189 comments

Dit was in de begindagen vrij populair hier in 't park.