Eerste details voor tweede wave DLC Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Nieuws

  • 24 sep 21 om 01:49

  • Rik

  • 1

Tijdens de Nintendo Direct heeft Nintendo nieuwe informatie gedeeld over de aankomende DLC voor Hyrule Warriors: Age of Calamity. De tweede wave aan uitbreidingen met de naam ‘Wachter der Herinneringen’ komt 29 oktober beschikbaar in de Nintendo eShop.

Wachter der Herinneringen vertelt een nieuw verhaal, onder andere over de Slag bij Kakariko, de Slag bij Goponga en meer. Ook worden nieuwe levels geïntroduceerd, waarbij in ieder geval de Arena een grote rol speelt.

Van de beloofde nieuwe speelbare personages is er eentje onthult, of nou ja… twee personages die als een team speelbaar zijn. Het gaat om de Sheikah Purah en Robbie. Het tweede nieuwe speelbare personage wordt op een later moment onthult. Ten slotte belooft Nintendo ‘meer acties’ voor bestaande personages. Op basis van wave 1 is het aannemelijk dat het hier gaat om de introductie van nieuwe wapenklasse(s). In wave één kregen zowel Link (de Klauwer) als Zelda (de Triforcer) nieuwe acties.

De nieuwe trailer voor Wachter der Herinneringen

In de trailer voor Wachter der Herinneringen zien we donkere wolken verzamelen boven de Arena. Terrako (de kleine ovaalvormige Wachter) wordt onverwachts van achteren aangevallen door een onbekende nieuwe vijand. Vervolgens zien we verschillende fragmenten van de nieuwe cutscenes uit de DLC voorbij komen. De trailer sluit af met de introductie van Purah en Robbie als speelbare personages.

Hyrule Warriors: Age of Calamity kwam uit op 20 november 2020 voor de Nintendo Switch en kreeg van Erik een 8,8 in onze review. Ook Wave 1 van de uitbreidingspas viel goed in de smaak, onze eerste indrukken van Wave 1 – Geavanceerd Leven kun je hier lezen. De uitbreidingspas is voor €19,99 beschikbaar in de Nintendo eShop en bevat zowel Wave 1 – Geavanceerd Leven als Wave 2 – Wachter der Herinneringen, ook krijg je een nieuw wapen en outfit voor Link als aankoopbonus.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [11 mei]

2

Nieuws Wat speel je dit weekend? [11 mei]

11-05-2024

1

Erik

Koopa Troopa en Ninji slaan af in nieuwe update Mario Golf

1

Nieuws Koopa Troopa en Ninji slaan af in nieuwe update Mario Golf

24-09-2021

0

Jeroen

Chris Pratt speelt Mario in aankomende Super Mario-film

10

Nieuws Chris Pratt speelt Mario in aankomende Super Mario-film

24-09-2021

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Golden

24 sep 21 om 21:26

#1595‍

165 XP | 31 comments

AoC viel erg tegen, vond ik. De karakters en wereld van BoTW zijn niet zo interessant als iets compleet origineels met karakters vanuit alle games. Samen met de framerate problemen en Terrako die het verhaal vezuimelt en telkens de spotlight neemt....was echt niks. Laat een uitbreiding maar zitten.