E3 2022 vindt alleen online plaats

  • Nieuws

  • 7 jan 22 om 12:46

  • Ness

  • 1

Dit jaar vindt de E3, net als vorig jaar, alleen online plaats. 

Dat komt door de gezondheidsrisico’s die erbij komen kijken door de lopende coronapandemie en de opkomst van de Omicron-variant. Zo meldt de ESA aan GamesBeat:

”Door de lopende gezondheidsrisico’s rondom COVID-19 en de potentiële impact op de veiligheid van exposanten en bezoekers, zal E3 niet fysiek gehouden worden in 2022. Desalniettemin zijn we enthousiast over de toekomst van E3 en kijken ernaar uit om binnenkort meer details te delen.”

De E3 werd in 2020 afgelast toen het coronavirus de wereld voor het eerst in zijn greep nam. Vorig jaar werd de elektronische entertainment expo online gehouden. Ook Nintendo nam toen weer deel aan het evenement, met succes: zo had de Nintendo Direct de meeste kijkers tegelijkertijd van de hele show en was Breath of The Wild 2 de meest besproken game op Twitter.

Meer info over de digitale E3 van dit jaar en wat Nintendo’s plannen zullen zijn, volgen later in het jaar. Kijk jij al uit naar de E3? Laat het weten in de reacties!

Bron: GamesBeat

Like dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Mario Kart Tour onthult gloednieuw Singapore Circuit

1

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw Singapore Circuit

07-01-2022

1

Rik

Dead Cells-DLC krijgt een animatietrailer

0

Media Dead Cells-DLC krijgt een animatietrailer

06-01-2022

1

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

9 jan 22 om 01:09

#3112‍

5411 XP | 1042 comments

Ik vind het prima. het gaat mij toch puur om de trailers, release dates en andere info. Al vond ik het altijd wel kippenvel momentjes als er een zeer sterke trailer onthuld werd en je het publiek helemaal los ziet gaan. Ach, dan maar weer van die leipe reaction videos kijken, die zijn ook vaak wel vermakelijk:

https://www.youtube.com/watch?v=pfOM3yNVCZ8