E3 2020 wordt zeer waarschijnlijk afgelast

  • Nieuws

  • 15 mrt 20 om 20:42

  • Dyon

Een unicum, als het waar is.

Hét gamesevenement in Los Angeles vol aankondigingen wordt hoogstwaarschijnlijk aan het einde van vandaag officieel afgelast, dat melden meerdere media op basis van ingewijden.

Betrouwbare partijen als BloombergArs Technica en zelfs uitgever Devolver Digital geven al dan niet indirect aan dat de Electronic Entertainment Expo dit jaar in ieder geval in juni niet zal plaatsvinden. Op dit moment zou de organisatie achter de E3 een verklaring opstellen over de reden van het afgelasten en/of verplaatsen.

Hoewel er door de diverse media geen woord over gerept wordt, lijkt het inmiddels wereldwijd verspreide Coronavirus de boosdoener achter de annulering. De afgelopen weken zijn al meerdere grote beurzen en evenementen afgelast, uit angst voor besmettingen door de bezoekers onderling.

Het zou voor het eerst in de historie zijn dat een editie van de E3 in Amerika zou worden afgelast, sinds de oprichting in 1995. Wat dit betekent voor aankomende gamesbeurzen zoals Gamescom in Keulen, alsook de aankondigingen van de nieuwste Nintendo-games is niet bekend.

Wat vind jij ervan als de E3 daadwerkelijk wordt afgelast?

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

4

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

5

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

4

Erik

Reageer als eerste!