E3 2020 wordt zeer waarschijnlijk afgelast

  • Nieuws

  • 15-03-2020 20:42

  • Dyon

0

Een unicum, als het waar is.

Hét gamesevenement in Los Angeles vol aankondigingen wordt hoogstwaarschijnlijk aan het einde van vandaag officieel afgelast, dat melden meerdere media op basis van ingewijden.

Betrouwbare partijen als BloombergArs Technica en zelfs uitgever Devolver Digital geven al dan niet indirect aan dat de Electronic Entertainment Expo dit jaar in ieder geval in juni niet zal plaatsvinden. Op dit moment zou de organisatie achter de E3 een verklaring opstellen over de reden van het afgelasten en/of verplaatsen.

Hoewel er door de diverse media geen woord over gerept wordt, lijkt het inmiddels wereldwijd verspreide Coronavirus de boosdoener achter de annulering. De afgelopen weken zijn al meerdere grote beurzen en evenementen afgelast, uit angst voor besmettingen door de bezoekers onderling.

Het zou voor het eerst in de historie zijn dat een editie van de E3 in Amerika zou worden afgelast, sinds de oprichting in 1995. Wat dit betekent voor aankomende gamesbeurzen zoals Gamescom in Keulen, alsook de aankondigingen van de nieuwste Nintendo-games is niet bekend.

Wat vind jij ervan als de E3 daadwerkelijk wordt afgelast?

Deel dit bericht:

Recente artikelen

0

Nieuws Fortnite x Dragon Ball vanaf vandaag naar Nintendo Switch

16-08-2022

1

Erik

0

Nieuws Splatoon 3 demo komt met gratis 7-daagse proefperiode NSO

16-08-2022

2

Rik

0

Nieuws LEGO Bricktales komt naar de Nintendo Switch

16-08-2022

1

Rik

Reageer als eerste!