Drie Kirby-spellen krijgen SP-variant in Nintendo Switch Online

  • Nieuws

  • 10 jun 22 om 14:05

  • Dennis

  • 0

Kirby Superstar, Kirby’s Dream Land 3 en Kirby’s Dream Cours voor de SNES hebben een Special-variant gekregen in de Nintendo Switch Online-app.

Van de drie Kirby-spellen is sinds vandaag, naast de gewone versie van het spel, nu ook een Special-versie speelbaar. Hierin zijn alle geheime modi al vrijgespeeld. Voor Kirby Superstar betekent dit dat Meta Knight’s Revenge te spelen is. In Kirby’s Dream Land 3 is de Easy Breezy stand ontgrendeld, en in Kirby’s Dream Course zijn de Sound Room en Dance Select beschikbaar.

Je kunt met de drie SP-versies aan de slag door je SNES-app op je Switch te updaten naar versie 3.3.0. Nintendo voegt regelmatig nieuwe games als ook Special-varianten toe aan NSO. Zo kwamen vorige maand Congo’s Caper, Rival Turf! en Pinball naar de dienst.

Ga jij de Special-versies spelen? Of heb je de Kirby-spellen al 100% voltooid en alles al zelf ontgrendeld? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

SEGA toont interesse in een nieuwe Sonic Adventure game

0

Nieuws SEGA toont interesse in een nieuwe Sonic Adventure game

10-06-2022

2

Robin

Check hier de highlights van de eShop Super Sale

9

Nieuws Check hier de highlights van de eShop Super Sale

10-06-2022

9

Willem

Reageer als eerste!