DLC-Hero 'Ino' en Vol.2 van de Xenoblade Chronicles 3 DLC onthuld

  • Nieuws

  • 13 sep 22 om 17:07

  • Rik

  • 0

Tijdens de Nintendo Direct van vanmiddag heeft Nintendo de DLC-uitbreidingspas voor Xenoblade Chronicles 3 verder uit de doeken gedaan. De inhoud van ‘Volume 2’ is bekend gemaakt.

De nieuwe Hero die wordt toegevoegd met deze golf van de DLC heet Ino. De class die zij vrij speelt is een defender met de naam ‘Noponic Champion’. Gezien het mechanische uiterlijk en de nopon-verwijzing lijkt Ino iets te maken te hebben met Tora en Poppi uit Xenoblade Chronicles 2. Vergelijkbaar met Poppi, of het interlink-systeem uit Xenoblade Chronicles 3, zijn Ino’s moves en vaardigheden te customizen.

Voorts worden er ook Challenge Battles toegevoegd aan de game. Versla rijen aan sterke vijanden en speel speciale beloningen vrij. Een van de getoonde beloningen zijn badkleding-outfits voor de party.

Volume 2 van de DLC-uitbreidingspas komt op 14 oktober 2022 beschikbaar. Het eerste deel van de uitbreidingspas kwam gelijktijdig met de game zelf beschikbaar en bestond uit kleine cosmetische toevoegingen en handige items voor tijdens je avontuur. De Hero voor Volume 3 van de DLC is ook geteased: het silhouet van wat op een vrouwelijk personage lijkt werd getoond op een goudbruine achtergrond.

Xenoblade Chronicles 3 kwam op 29 juli 2022 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Dreon was laaiend enthousiast over de game in zijn review.

Wat vind jij van Ino en de Challenge Battles? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Mario Kart 8 Deluxe-uitbreiding: eerste twee circuits Wave 3 getoond

4

Nieuws Mario Kart 8 Deluxe-uitbreiding: eerste twee circuits Wave 3 getoond

13-09-2022

4

Erik

Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft een titel

17

Nieuws Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft een titel

13-09-2022

10

Willem

Reageer als eerste!