Datamine: Mario Strikers krijgt waarschijnlijk 10 DLC-personages

8

Gisteren konden we al melden dat Mario Strikers: Battle League Football een “First Kick” demo krijgt. Niet alleen reguliere fans hebben zich gestort op deze demo, die op 4 en 5 juni te spelen is. Ook dataminers vonden de demo heel interessant, ze hebben aanwijzingen gevonden dat er post-launch nog 10 DLC-personages aan de game worden toegevoegd.

De code voor de (demo van de) game herbergt namelijk ruimte voor 20 ‘character slots’. Op launch zullen er tien personages beschikbaar zijn, wat betekent dat er na de lancering van de game nog ruimte is ingepland voor tien extra personages. Deze data werd ontdekt door de dataminer/twitteraar @Wipeoutjack7. Het is niet bekend of alle tien resterende personages gratis DLC zullen zijn, maar Nintendo heeft gisteren wel aangegeven dat er meerdere gratis updates naar de game zullen komen. Ook de toevoeging van nieuwe personages werd daarbij expliciet genoemd.

Mario Strikers: Battle League Football komt uit op 10 juni voor de Nintendo Switch. De apart te downloaden First Kick-demo laat spelers op 4 en 5 juni alvast een voorproefje ervaren van de game. Voor de precieze tijden klik je hier.

Wat vind jij van de (vele) toekomstige toevoegingen van de game? En op welke personages hoop jij als uitbreiding? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Yosher

28-05-2022

#5085

We missen momenteel 11 personages van de vorige games die hier (nog) niet in zitten. Dat zijn Daisy, Bowser Jr, Diddy Kong, Petey Piranha, Koopa Troopa, Monty Mole, Boo, Hammer Bros, Dry Bones, Shy Guy, en Birdo. 12 als je Super Team meetelt. 

Super Team zal waarschijnlijk niet mee tellen en Boo zal te lastig zijn met de equipement, dus dan how je er zo 10 over. Ik zou het zo zien gebeuren, al krijgen we vast ook nieuwe personages zoals Pauline te zien ofzo. Niks mis mee uiteraard, maar ik hoop wel dat meerdere van die personages nog terugkeren. 

reporterdavid

28-05-2022

#5088

Daisy? 

Mitch

28-05-2022

#5091

Ik hoop heel erg dat dit voornamelijk de side characters zullen zijn.

Voeg snel even Monty Mole, Boo, Hammer Bro en Dry Bones toe dan kan ik mijn oude Strikers Charged Team weer maken

Apenknul

28-05-2022

#5094

Ik zie graag Pauline, King Bob-omb, Birdo, Dry Bones, King K Rool, Daisy, Mouser, Shy Guy, Poochy en Kamek in de game.

Yosher

28-05-2022

#5095

Poochy? ..... die zie ik echt nooit worden toegevoegd aan welke Mario sport game dan ook. 

Maar ik zou het ook graag zien, zou hem echt zo in mijn team gooien. Zou ik echt Yoshi en Poochy samen in het team hebben. 

Apenknul

28-05-2022

#5096

Nee, ik zie het ook niet gebeuren, maar het zou best vet zijn. Ik wil meer Poochy liefde van Nintendo, stop hem in Mario Kart, Strikers, Smash, zelfde met Mouser van SMB2. Ik merk dat ze met Shy Guy, Birdo en Ninji wat aandacht geven aan die game, maar imo mag Mouser daar niet aan ontbreken.

rob1N

29-05-2022

#5104

Goku en Shrek sowieso! Verder wil ik Cloud, Sephirot en Sora erin, want Smash heeft die ook gekregen. Daarnaast hoort Cinderace uit Pokemon hier bij en misschien (maar dat is wel echt wishful thinking) Daisy en Birdo.

Apenknul

29-05-2022

#5108

Als we toch bezig zijn, CJ er ook in graag. Dan is het helemaal mooi.