Birdo en Bowser Jr. komen naar Mario Strikers: Battle League Football

  • Nieuws

  • 12 dec 22 om 17:45

  • Rik

Nintendo heeft de laatste set gratis toevoegingen voor Mario Strikers: Battle League Football bekend gemaakt. De personages Birdo en Bowser Jr. zijn de belangrijkste toevoeging van de update.

Naast de toevoeging van twee nieuwe personages, komt er ook nieuwe uitrusting beschikbaar: de Vinnenuitrusting met aquatische uitstraling. Tenslotte komt er ook een nieuw stadion beschikbaar: Stadsplaza. We hoeven niet lang te wachten op de toevoegingen van deze Wave 3. Op 14 december schieten de nieuwe toevoegingen zich een weg naar Mario Strikers: Battle League Football. Via de officiële Twitter-kanalen bevestigt Nintendo dat dit de laatste gratis content-toevoegingen zijn voor de game.

Eerder voegden Daisy en Shy Guy zich in Wave 1 bij de selectie, Pauline en Diddy Kong waren bij Wave 2 aan de beurt. Bekijk de trailer voor Wave 3 hieronder zelf:

Mario Strikers: Battle League Football kwam op 10 juni 2022 exclusief uit voor de Nintendo Switch. Het eindresultaat was helaas net zo teleurstellend als de prestaties van de Oranje Leeuwen en Rode Duivels tijdens het reguliere WK voetbal in Qatar. Willem kon slechts een schamele 5,5 uitdelen in zijn review en ook onze Mitch had tijdens zijn Koopa Café livestreams het nodige te klagen over de game.

Denk jij dat deze laatste gratis update de game kan redden? Of fluit jij de wedstrijd definitief af voor Mario Strikers: Battle League Football? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Kirby-director geeft teaser over toekomst franchise

0

Nieuws Kirby-director geeft teaser over toekomst franchise

01-04-2023

1

Erik

De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

3

Nieuws De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

01-04-2023

1

Thijmen

De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

1

Special De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

01-04-2023

4

Dennis

Discussieer met ons mee! 4

Yosher

12-12-2022

#7878‍

782 comments

Als dat echt de laatste is, dan is dat wel enorm karig zeg. Dat beetje content dat ze hebben toegevoegd heeft echt het grootste probleem van het spel niet opgelost.

En bedankt hè, Nintendo.

Mitch

12-12-2022

#7879‍

358 comments

Hoera...

Jerone

12-12-2022

#7880‍

41 comments

Karige update van een karig spel.. jammer want het had veel potentie

ageQned

13-12-2022

#7881‍

187 comments

Echt jammer dat ze er qua content een bende van hebben gemaakt.