Bevestigd: Nieuwe Sonic game en film-trailer tijdens The Game Awards

  • Nieuws

  • 9 dec 21 om 17:35

  • Rik

  • 1

Dinsdag konden we al melden dat Sonic the Hedgehog in enige vorm aanwezig zou zijn tijdens The Game Awards. Vandaag hebben we meer details. Sonic heeft namelijk twee World Premiers tijdens de ceremonie van vannacht (live te streamen tussen twee uur ’s nachts en vijf uur ’s ochtends): niet alleen krijgen we de eerste trailer te zien voor het vervolg op de Sonic-film. Ook het nieuwe 3D-avontuur van Sonic wordt uit de doeken gedaan. 

Het gaat waarschijnlijk om de game “Sonic Frontiers“, SEGA legde deze merknaam eerder dit jaar namelijk al vast. Meer weten we echter nog niet over deze game, behalve dat het een 3D-Sonic wordt én dat de game uitkomt op de Nintendo Switch.

De trailer en nieuwe game zullen worden aangekondigd door Jim Carrey en Ben Swartz. Deze acteurs spelen respectievelijk Dr. Eggman en Sonic in de Engelse versie van de films.

https://twitter.com/JimCarrey/status/1468650512262189057

Ook is er de eerste filmposter gedeeld voor de tweede Sonic-film. Hierop zijn Sonic (Schwartz), Dr. Eggman (Carrey) en Tails te zien. Gisteren werd bekend dat Tails ‘gewoon’ zal worden ingesproken door zijn standaard stemactrice, Colleen O’Shaughnessey.

Blijf jij op om als eerste de nieuwe beelden van Sonic Frontiers en de nieuwe film te zien? Of wacht jij gewoon lekker af tot morgenochtend? Laat het ons weten in de comments! 

Bron: Jim Carrey op Twitter

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

1

Poll Endless Ocean Luminous is uit; haal jij 'm in huis?

02-05-2024

1

Erik

Pokéballen in overvloed op de Pokémon Legends Website

0

Nieuws Pokéballen in overvloed op de Pokémon Legends Website

09-12-2021

1

Robin

Masayuki Uemura, de maker van de NES en SNES, is overleden

1

Nieuws Masayuki Uemura, de maker van de NES en SNES, is overleden

09-12-2021

1

Erik

Discussieer met ons mee! 1

N2up

9 dec 21 om 18:29

#2775‍

1424 XP | 278 comments

Ik ben benieuwd. Eerste film was iets te kiddy maar toch erg vermakelijk

Zo blij met de Sonic redesign van die film, dat eerste monster was echt afschuwelijk