SEGA legt trademarks voor 'Sonic Frontiers' vast

  • Nieuws

  • 8 nov 21 om 21:04

  • Rik

  • 2

Afgelopen mei lieten SEGA en Sonic Team weten dat ze aan een nieuw Sonic the Hedgehog project werkten. Meer info werd toen niet gedeeld. Nu is mogelijk de naam van het project gelekt.

Het gaat om de naam ‘Sonic Frontiers’, die op 22 oktober van dit jaar is aangevraagd door SEGA. Publicatie Gematsu heeft de aanvragen ontdekt. Er is geen garantie dat Sonic Frontiers daadwerkelijk de naam van het nieuwe Sonic-project zal worden. Als dit wel het geval is, is de kans groot dat we op korte termijn meer informatie krijgen. Trademarks worden doorgaans later in het ontwikkelproces aangevraagd.

Denk jij dat Sonic Frontiers de naam van het nieuwe Sonic-project is? En zo ja: Wat denk je dat de naam verklapt over de setting of het verhaal van de game? Speculeer met ons mee in de comments! 

Bron: Gematsu

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

2

Karina

Nieuwe Shin Megami Tensei V trailer toont Order en Chaos

0

Nieuws Nieuwe Shin Megami Tensei V trailer toont Order en Chaos

08-11-2021

0

Robin

Level-5 vraagt Westerse trademarks aan voor ‘Y School Heroes’

0

Nieuws Level-5 vraagt Westerse trademarks aan voor 'Y School Heroes'

08-11-2021

0

Rik

Discussieer met ons mee! 2

N2up

9 nov 21 om 01:29

#2463‍

1454 XP | 284 comments

Rik heeft nog even ruzie met de website om dit blokje zichtbaar te krijgen. Laat het hem vooral weten als je deze tekst onder een van zijn berichten ziet verschijnen.

Erik

9 nov 21 om 09:58

#2464‍

5036 XP | 362 comments