Beluister het hoofdthema van Xenoblade Chronicles 3: "A Life Sent On"

  • Nieuws

  • 11-06-2022 01:15

  • Rik

3

Op Twitter heeft Nintendo het hoofdthema van Xenoblade Chronicles 3 gedeeld. Het nummer heet ‘A Life Sent On’ en de fluit heeft een prominente rol in het stuk.

Fragmenten van ‘A Life Sent On’ waren al eerder te horen in Xenoblade Chronicles 3-promotiemateriaal. Onder andere de onthullingstrailer startte met de melodie. ‘A Life Sent On’ wordt in de wereld van Aionios gespeeld door de off-seers om gevallen kompanen te begeleiden naar het hiernamaals. Letterlijk vertaald betekend de titel van het stuk dan ook ‘Een leven doorgestuurd [naar het hiernamaals]’. Hoofdpersonages Noah en Mio zijn beide off-seers van rivaliserende naties. Noah vervult de ceremoniële taak voor Keves en Mio voor Agnus. Speurneuzen hadden het nummer al eerder gevonden op de asset website van nintendo.jp. Deze week iets af van de officiële versie die Nintendo nu via Twitter deelt met de fans. Ook was de titel van de melodie nog niet bekend. Beluister de officiële versie van het muziekstuk hieronder:

Xenoblade Chronicles 3 komt op 29 juli uit voor de Nintendo Switch. De game vormt het vervolg op zowel de originele Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die op hun beurt juist grotendeels losstaande verhalen waren.

Wat vind jij van ‘A Life Sent On’? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Dreon

11-06-2022

#5355

Damn, ik kan echt niet wachten!

rob1N

11-06-2022

#5357

jawel hoor, je doet het nu ook toch?

Rik

11-06-2022

#5360

Dan heb jij nog niet gezien hoe Dreon er bij zit