Bayonetta 3 - "Hekserij in overvloed" trailer

  • Nieuws

  • 13 okt 22 om 15:32

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft een actievolle nieuwe trailer online gezet voor Bayonetta 3. De trailer van ruim vier minuten heeft de naam ‘Hekserij in overvloed’ gekregen.

In het Engels heet de trailer ‘Bayonettas Everywhere?!’. We krijgen dan ook verschillende versies van Bayonetta te zien uit het Bayonetta-multiversum. Ook het nieuwe speelbare personage Viola komt voorbij. De trailer begint met beelden van een vernietigd New York, waar een versie van Bayonetta het onderspit delft tegen de nieuwe vijand uit Bayonetta 3. Vervolgens zien we Viola vechten in Parijs. Daarna toont de trailer ons verschillende Bayonetta’s, waaronder een franse versie. Het lijkt erop dat alle alternatieve Bayonetta’s samen moeten komen in het mysterieuze Alphaverse om het verhaal tot een goed einde te brengen. De trailer eindigt met een sneak peak voor een nieuwe minigame.

Bayonetta 3 verschijnt op 28 oktober 2022 voor de Nintendo Switch. Onze Mitch was in ieder geval niet opgewassen tegen Bayonetta’s charmes, zoals je kunt lezen in zijn enthousiaste hands-on.

Word jij ook opgewonden van de nieuwe trailer voor Bayonetta 3? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

1

Erik

Zoroark komt naar Pokémon Unite

0

Nieuws Zoroark komt naar Pokémon Unite

13-10-2022

3

Rik

Puzzelen en bouwen in releasetrailer LEGO Bricktales

1

Media Puzzelen en bouwen in releasetrailer LEGO Bricktales

13-10-2022

1

Evelyne

Reageer als eerste!