Battle Tour introduceert Battle Mode in Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 30 sep 22 om 15:38

  • Rik

Nintendo heeft de volgende Tour aangekondigd voor Mario Kart Tour. Vanaf aanstaande woensdag introduceert de mobiele game de nieuwe Battle Modus in de Battle Tour. Ook betekent de start van deze Tour het einde van de gacha-elementen in de game.

De Battle Tour volgt de Anniversary Tour op. Ter gelegenheid van de nieuwe spelmodus komen er twee gloednieuwe Battle Mode stages naar de game. Het gaat om Battle Course 1 (GBA) en Cookie Land (GameCube). Chef Luigi wordt toegevoegd als nieuwe coureur. Ook is er weer een nieuw Mii-racing suit beschikbaar: de Green Suit.

Daarnaast verdwijnen de gacha-pijpen uit de game met de introductie van de Battle Tour. Deze worden vervangen door een Spotlight Shop, waar je in-game Rubies kunt inruilen voor coureurs, karts en gliders.

De Battle Tour gaat van start op 5 oktober, tot die tijd kun je blijven racen in de Anniversary Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 2

Dabsol-Tamadachi

30-09-2022

#6932

183 comments

Door de uitgebreide datamine van afgelopen maanden was weliswaar al min of meer bekend dat er een battle modus aan zat te komen voor Mario Kart Tour maar het is fijn dat nu officieel is bevestigd samen met de twee eerste battle arena's. Hopelijk komt er later ook een Booster Battle Pass naar MK8DX met geremasterde battle arena's.

Dinalfos

30-09-2022

#6934

8 comments

Altijd maar Tour, Tour, Tour.

Ik wil wel eens nieuws over een ECHTE Mario Kart game.