Atelier Ryza-serie topt de 1,6 miljoen verkopen

  • Nieuws

  • 17 mrt 23 om 17:22

  • Rik

In aanloop naar de release van het derde deel in de Atelier Ryza reeks, maakte Koei Tecmo bekend dat de serie tot dusver meer dan 1,6 miljoen exemplaren wist te verkopen.

Het gaat daarbij dus om de gecombineerde verkoopresultaten van Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout en Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy. Het derde deel in de reeks, Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key, komt volgende week (24 maart) uit. Atelier Ryza is een sub-reeks van de Atelier-serie. Hierin staat de alchemist Ryza centraal. In andere delen van de Atelier-serie volgen we de avonturen van andere personages zoals Marie of Sophie.

Het Amerikaanse Twitter-account van Koei Tecmo maakte het nieuws bekend met een kleine animatie. Bekijk deze hieronder:

De volledige Atelier Ryza-reeks is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Oud-redacteur Daan beloonde het tweede deel met een 9 in zijn review.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key komt op 24 maart 2023 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Heb jij een Atelier Ryza-game gespeeld? Of ben jij juist van plan deel drie aan te schaffen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Reageer als eerste!