Apollo Justice - Ace Attorney Trilogy komt uit op 25 januari 2024

  • Nieuws

  • 21 sep 23 om 18:36

  • Rik

‘Edelachtbare, de verdediging brengt een nieuw bewijsstuk in!’ Uit een nieuwe trailer voor Apollo Justice – Ace Attorney Trilogy blijkt dat de game uitkomt op 25 januari 2024.

Capcom deelde de trailer tijdens de Tokyo Game Show (TGS). Eerder kondigde het bedrijf al hun TGS line-up aan. De Apollo Justice Trilogy is de opvolger van de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy. De collectie bevat de games Apollo Justice: Ace Attorney (DS), Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies (3DS) en Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice (3DS). De 3DS-titels kwamen in het Westen alleen digitaal uit en waren dus niet meer verkrijgbaar sinds de sluiting van de 3DS eShop eerder dit jaar.

Capcom maakt werk van de trilogie en voegt verschillende extra’s toe naast de games zelf. Zo zitten alle DLC-episodes inbegrepen bij het pakket. Ook kun je wisselen tussen verschillende outfits en worden er zes talen ondersteund (Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans & Chinees). De muziekstukken en (concept) arts voor de spellen zijn eveneens als extraatje opgenomen. Ten slotte is er ook een Animation Studio-modus toegevoegd, hiermee krijgen spelers zelf toegang tot de animaties van de personages en kunnen ze (tegen een green screen-achtergrond) zelf Ace Attorney-scenario’s uitdenken. In navolging van The Great Ace Attorney Chronicles bevat de game ook een Story Mode. Als je er zelf niet uitkomt hoef je niet meer online naar de obscure oplossing te zoeken, maar kan de game zelfstandig verder spelen.

Apollo Justice – Ace Attorney Trilogy komt op 25 januari 2024 uit voor de Nintendo Switch en concurrerende platforms.

Maak jij bezwaar tegen de onthullingen van de nieuwe trailer? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Batman: Arkham Trilogy lijkt op Switch grafisch ondermaats

3

Nieuws Batman: Arkham Trilogy op Switch lijkt grafisch geen hoogvlieger

05-12-2023

1

Erik

Fan Friday: Een Blue Shell-lamp

3

Special Fan Friday: Een Blue Shell-lamp

22-09-2023

4

Rik

LEGO teaset nieuw Piranha Plant set voor volwassenen

4

Nieuws LEGO teaset nieuw Piranha Plant set voor volwassenen

21-09-2023

4

Thijmen

Reageer als eerste!