Alan Wake Remastered vanaf nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 20 okt 22 om 17:40

  • Erik

  • 1

Alan Wake Remastered heeft vandaag, 20 oktober 2022, een verrassingsrelease op de Nintendo Switch gekregen. Zonder aankondiging is de horrorgame in de Nintendo eShop verkrijgbaar.

De game is een heruitgave van Alan Wake, dat in 2010 op de Xbox 360 verscheen. Ter ere van dit nieuws deelt Epic Games een lanceertrailer.

Alan Wake Remastered bevat het volledige spel en twee uitbreidingen: The Signal en The Writer. De titel heeft een budgetprijs van €29,99, maar is nu aan te schaffen in de Nintendo eShop met een korting voor €23,99.

In Alan Wake Remastered kruip je in de huid van de titulaire Alan Wake, wiens vrouw op een dag verdwijnt. Terwijl hij naar haar op zoek gaat, duiken er ineens pagina’s op in zijn thriller, waarvan hij niet kan herinneren dat hij ze geschreven heeft. Het spel wordt gepresenteerd in de stijl van een TV-serie en kent meerdere ‘afleveringen’. Naast mysterie en spanning, zijn er ook genoeg actiescenes.

De originele game is een ware culthit en kreeg positieve recensies. Het spel werd geprezen om zijn verhaal en sfeer, die de speler constant “onder bedreiging” lieten voelen. Op dit moment is Alan Wake 2 in ontwikkeling, maar deze is niet bevestigd voor de Nintendo Switch.

Het was wel al bekend dat Alan Wake Remastered zou komen: de thriller is in mei 2022 aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de ‘shadowdrop’ van Alan Wake Remastered? Ga jij de game aanschaffen? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

25-04-2024

1

Erik

Fan Friday: Een Blastoise-luchtbevochtiger

1

Special Fan Friday: Een Blastoise-luchtbevochtiger

21-10-2022

4

Rik

Return to Monkey Island snelst verkopende game in franchise

0

Nieuws Return to Monkey Island snelst verkopende game in franchise

20-10-2022

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

ageQned

20 okt 22 om 18:14

#7193‍

1090 XP | 187 comments

Nice zag het net meteen maar de aankoop gedaan.