Epische thriller Alan Wake Remastered aangekondigd voor de Nintendo Switch

  • Media

  • 12-05-2022 18:53

  • Mink

1

De zeer goed ontvangen Alan Wake Remastered komt naar de Nintendo Switch en dat kun je beter maar niet onder je zolen schrijven.

Alan Wake verscheen alweer twaalf jaar geleden voor zowel de PC als de Xbox 360. Vorig jaar verscheen de Remastered-versie voor het eerst op een PlayStation-platform en dit jaar zal de remaster lanceren op de Nintendo Switch! Voor degene die twaalf jaar geleden nog in de luiers zaten of simpelweg deze parel hebben gemist; in Alan Wake speel je een schrijver wiens vrouw op mysterieuze wijze is verdwenen. Terwijl de zoektocht naar je geliefde start, kom je langzaam doch zeker steeds meer bladzijdes tegen van jouw laatst geschreven boek. Het probleem is echter dat Alan Wake zich niet kan herinneren dit boek te hebben geschreven. Alan Wake is een grote cult classic geworden. Tijdens de release zagen al veel critici de bijzondere schoonheid van dit project, maar commercieel was het niet de gigantische hit als je wellicht zou verwachten. Dit had mede te maken dat Alan Wake lanceerde in dezelfde week als Red Dead Redemption.

Vanwege het twaalfjarige bestaan, werd onderstaande video gedeeld waarin de Nintendo Switch-versie aangekondigd is. Dit is de tweede titel van Remedy op de Nintendo Switch, de eerste was Control Ultimate Edition – Cloud Version. Ditmaal heeft de studio besloten geen Cloud-variant naar de Nintendo Switch te brengen, maar draait het spel native op de hybride console. De Remastered-variant komt inclusief beide DLC – The Writer en The Signal – als ook verbeterde graphics. Er zijn op het moment van schrijven nog geen beelden gedeeld van de Nintendo Switch-versie.

Heb jij ooit eerder een spel van Remedy geprobeerd? En zo ja, welke titel was jouw favoriet?

Deel dit bericht:

Recente artikelen

0

Special Fan Friday: Nopon-plushies!

07-10-2022

1

Rik

9

Media Nintendo deelt eerste trailer The Super Mario Bros. Movie

06-10-2022

3

Erik

1

Nieuws Trailer Pokémon Scarlet & Violet toont drie onbekende Pokémon

06-10-2022

2

Evelyne

Discussieer met ons mee!

ageQned

13-05-2022

#4901

Nice des tijds op de Xbox 360 met veel plezier gespeeld. Weet alleen niet of ik nogmaals ga kopen.