A Memoir Blue van Annapurna Interactive verschijnt in maart

  • Nieuws

  • 25 jan 22 om 13:09

  • Jeroen

  • 0

Deze titel werd in juli van 2021 al aangekondigd in een Showcase, en de uitgever heeft nu een definitieve releasedatum bekend gemaakt.

A Memoir Blue is een interactief verhaal van uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaar Cloisters Interactive. Het was in eerste instantie de bedoeling dat het spel op 10 februari zou uitkomen, maar dit is dus iets naar achteren geschoven. Het spel zal nu op 24 maart verschijnen.

Het spel brengt een combinatie tussen handgetekende art en 3D, en vertelt het verhaal van Miriam, die steeds verder naar beneden zwemt in het water die symbool staan voor haar herinneringen. In het nieuwsbericht dat Willem afgelopen juli maakte kun je de aankondigingstrailer bekijken, en hieronder vind je een nieuwe trailer.

Heb jij iets met de games van Annapurna Interactive, spreek A Memoir Blue je aan, of heb je er toch niets mee? Laat vooral iets weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Trailer Pokémon Legends: Arceus teaset laatste starterevoluties

1

Media Trailer Pokémon Legends: Arceus teaset laatste starterevoluties

25-01-2022

2

Robin

Dit zijn de winnaars van de Pokémon Legends: Arceus-prijsvraag

18

Prijsvraag Dit zijn de winnaars van de Pokémon Legends: Arceus-prijsvraag

25-01-2022

12

Erik

Reageer als eerste!