Annapurna Interactive Showcase toont drie Switch-games

  • Nieuws

  • 30 jul 21 om 12:04

  • Willem

  • 0

Uitgever Annapurna Interactive hield gisteren een eigen showcase waarin meerdere titels voor de Nintendo Switch werden aangekondigd. Neon White, A Memoir Blue en Storyteller komen alle drie naar de Nintendo Switch eShop later dit jaar of volgend jaar.

Bekijk hier de volledige Annapurna Interactive showcase

Als eerste werd Neon White getoond, het nieuwe spel van de ontwikkelaar van de charmante puzzelgame Donut County. Neon White werd eerder dit jaar al onthuld tijdens een Nintendo Indie World showcase en combineert een 3D platformer met een first person shooter én een kaartspel. Als de huurmoordenaar White baan je je een weg door de hemel om een demonische plaag te verslaan. Dit doe je door middel van verschillende wapens die zijn weergegeven op kaarten die White vasthoudt. Je kan de kaarten gebruiken om aanvallen uit te voeren, maar als je de kaarten weggooit krijg je speciale acties om je sneller mee te bewegen door het level. Zo is er een handgun kaart waarmee je kan schieten, maar als je deze weggooit kan je een tweede sprong maken. Het spel is gericht op speedrunners, maar heeft ook een verhaal waarin je de andere huurmoordenaars als Violet, Red en Yellow beter leert kennen. Neon White verschijnt later dit jaar op de Nintendo Switch.

Neon White Gameplay Walkthrough

A Memoir Blue is een verhaalgedreven spel dat gaat over herinneringen van een dochter over haar moeder. Het hele verhaal wordt vertelt zonder woorden en de surrealistische en rustieke wereld geven het een bijzondere look. De game wisselt voortdurend tussen 2D en 3D om zo de verschillende verhaallijnen te onderscheiden. De muziek speelt een grote rol en heeft een aantal originele nummers. Het spel heeft nog geen releasedatum maar komt ook naar de Nintendo Switch.

De onthullingstrailer van A Memoir Blue

Ten slotte is er het creatieve puzzelspel Storyteller. In dit spel speel je niet echt een personage maar ben je de auteur van talloze korte verhalen. Door de poppetjes in het verhaal te slepen, bepaal je zelf de afloop en uitkomst van het verhaal. Het enige waar het verhaal aan moet voldoen is de titel. Het heeft veel weg van Scribblenauts met een charmante stijl en een kleurrijk boek. Ook dit spel heeft nog geen releasedatum maar komt in ieder geval naar de Nintendo Switch.

Storyteller onthullingstrailer

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Pokémon Sword Shield Mystery gift

1

Nieuws Nieuwe mystery gift verkrijgbaar in Pokémon Sword en Shield

31-07-2021

0

Kitty

New Pokémon Snap krijgt volgende week een gratis contentupdate

3

Nieuws New Pokémon Snap krijgt volgende week een gratis contentupdate

29-07-2021

3

Ness

Reageer als eerste!