13.0.0 update voltooit Super Smash Bros. Ultimate

6

Vandaag is de laatste grote update aan Super Smash Bros. Ultimate toegevoegd, waarmee de game is voltooid!

En de laatste vechter werd Sora uit de Kingdom Hearts-serie, waarmee de uiteindelijke personageselectie compleet is gemaakt. Intussen is de 13.0.0 update aan Super Smash Bros. Ultimate toegevoegd!

Spelers die Fighter’s Pass 2 hebben gekocht (€29,99), kunnen vanaf vandaag dus met Sora vechten. De soundtrack is uitgebreid met negen nummers uit de Kingdom Hearts-games, er zijn negen nieuwe spirits en je kunt vechten in Sora’s stage, Hollow Bastion. Het Sora Challenger’s Pack is ook los verkrijgbaar, via de Nintendo eShop (€5,99). Daarnaast zijn de laatste drie Mii-kostuums nu te downloaden, waarmee je jouw Mii-vechter verkleedt als Octoling, Judd of Doomslayer. Tot 24 oktober krijg je tweemaal het gebruikelijke aantal gouden punten in de Nintendo eShop, op alle Super Smash Bros. Ultimate-aankopen.

Met Sora is de personageselectie voor Super Smash Bros. Ultimate compleet! Je kunt vanaf vandaag met hem vechten.

De update voegt naast het Sora Challenger’s Pack en de nieuwe Mii-kostuums nog een heleboel aanpassingen toe, om het spel en de vechters verder te optimaliseren. Daarmee is er een einde gekomen aan de downloadable content voor Super Smash Bros. Ultimate en kun je het spel als voltooid beschouwen. Voor Super Smash Bros. Ultimate verschijnen nog amiibo van alle overige DLC-vechters, met Min Min, Steve en Alex als eersten in de lente van 2022.

Het spel is sinds het uitkwam op 7 december 2018 nog flink doorgegroeid! Het was al een enorme selectie, maar vervolgens kwamen Piranha Plant, Joker, de held uit Dragon Quest, Banjo-Kazooie, Terry Bogard, Byleth, Min Min, Steve, Sepiroth, Pyra en Mythra, Kazuya Mishima en Sora daar nog bij. Het resultaat is met 89 vechters, 116 verschillende stages en een soundtrack met meer dan 1100 nummers groter, dan men ooit had kunnen verwachten toen de serie in 1999 begon. Het is onbekend hoe de Super Smash Bros. serie zich in de toekomst verder ontwikkelt, maar met Super Smash Bros. Ultimate is een ongekende en indrukwekkende prestatie neergezet!

Welke vechter vind jij uiteindelijk het leukst om mee te spelen en ga je ook met Sora aan de slag? Vertel iets over jouw ervaringen in de comments!

Discussieer met ons mee!

Mink Hoek

19 oktober 2021 20:07

#2101

The end of an era...

Duncmasta

19 oktober 2021 21:37

#2105

Nu nog de update voor rollback netcode en het weghalen van die buffer, zodat de game nog enigszins speelbaar wordt.

Golden

20 oktober 2021 14:43

#2115

Ik heb iets soortsgelijks met Ultimate. Je kan 300 karakters in het spel zetten, het maakt mij niet zoveel uit als het spel zelf nogal "meh" speelt...

Vinescular

20 oktober 2021 00:29

#2109

Heeft iemand anders nog hoop op een terugkeer van Target Smash?

rob1N

20 oktober 2021 01:13

#2113

Vond je dat onderdeel nu écht zo boeiend? Ik kan me in elk geval een heleboel dingen bedenken die veel belangrijker zijn. Sowieso wat Duncan zegt, maar ook het hele online gedeelte met de matchmaking moet nodig op de schop, maar daar kunnen we dus wel naar fluiten aangezien er zeer waarschijnlijk geen (grote) updates meer komen.

Vinescular

20 oktober 2021 18:08

#2120

Het één sluit het anders niet uit, toch? Ik vond Target Smash in Melee en Brawl heel vermakelijk en een leuke manier om personages beter te leren kennen.

of om een reactie achter te kunnen laten.