Vier nieuwe wapenvideo's introduceren nieuwe skills in Monster Hunter Rise: Sunbreak

  • Media

  • 20-05-2022 10:52

  • Robin

1

De DLC voor Monster Hunter Rise, Sunbreak, zal eind juni te krijgen zijn in de Nintendo Switch eShop. Om je alvast wat voor te bereiden deelt Capcom meer over de nieuwe skills die je hunter kan uitvoeren. Deze keer zijn het er vier.

In elke video komt een specifiek wapen aan bod en eerder deelde we al de eerste drie wapens. In de volgende reeks zijn vier wapens gedeeld. Als eerste komen we uit bij de Great Sword. De Great Sword krijgt een counter en de mogelijkheid om snellere aanvallen uit te voeren. Het tweede wapen dat we zien is de Hamer krijgt twee verschillende mogelijkheden om het wapen zelf te versterken, waardoor je hardere klappen uitvoert. Vervolgens kwam de Insect Glaive meer meer mogelijkheden voor aerial-combat. Als laatste werd ook de Hunting Horn getoond, hierin zagen zagen we boost van het wapen die orbs achterlaat bij elke aanval, deze orbs ontploffen iets later voor extra schade aan het monster. Het wapen werd eerder online gezet door Capcom Japan en kwam uiteindelijk later ook uit op de Engelse sites, dit leek niet de bedoeling te zijn.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is een DLC-pakket dat op 30 juni in de eShop moet verschijnen. Ook zal het opnieuw in de fysieke winkels verschijnen, waarbij je de volledige game en de uitbreiding in één keer kunt aanschaffen.

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Selan

20-05-2022

#5010

Gave updates all around. Kan niet wachten om te zien wat ze voor de Dual Blades doen. Hoe meer ze laten zien, hoe lastiger het wachten wordt op Sunbreak