Nieuwe video's Monster Hunter Rise: Sunbreak tonen drie wapens

  • Media

  • 17-05-2022 22:48

  • Jeroen

1

De DLC voor Monster Hunter Rise, Sunbreak, zal eind juni te krijgen zijn in de Nintendo Switch eShop. Om je alvast wat voor te bereiden zijn er via het officiële Monster Hunter YouTube-kanaal drie nieuwe video’s te bekijken!

In elke video komt een specifiek wapen aan bod, en de eerste video gaat over het Sword and Shield. In Sunbreak zitten voor deze set een aantal nieuwe bewegingen en combo’s. In de tweede video kun je kijken naar de Switch Axe, en in de laatste kun je de Heavy Bowgun bekijken.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is een DLC-pakket dat op 30 juni in de eShop moet verschijnen. Ook zal het opnieuw in de fysieke winkels verschijnen, waarbij je de volledige game en de uitbreiding in één keer kunt aanschaffen.

Heb je veel lol gehad met Monster Hunter Rise, en ga je ook de DLC aanschaffen? Laat het vooral weten in een reactie!

Deel dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Selan

18-05-2022

#4979

Het is geweldig om als Sword & Shield fan om te zien hoeveel liefde deze wapen set krijgt in de serie. In Monster Hunter Tri was het een ok beginner wapen, maar de laatste paar games heeft het toch echt een paar goede boosts gekregen. Zo veel zin in de game!