Two Point Campus krijgt na drie maanden uitstel lanceertrailer

1

Vandaag verschijnt Two Point Campus op de Nintendo Switch, wat gepaard gaat met een gezellige lanceertrailer!

Eigenlijk hadden we op 17 mei al aan de slag kunnen gaan met Two Point Campus, maar de game werd uitgesteld omdat er nog optimalisering nodig was. Nu is het dan eindelijk zover: in de stijl van Two Point Hospital kun je aan de slag met het bouwen van je eigen universiteit. In plaats van de gewoonlijke academische kost genieten studenten in Two Point County van een selectie wilde en wonderbaarlijke opleidingen: van Knight School (we willen allemaal wel eens een keer ridder zijn, toch?), tot de watertandende Gastronomy waar je studenten overheerlijke maaltijden bereiden, zoals gigantische pizza’s en enorme taarten. In de trailer kun je een blik werpen op de unieke studenten en hun bezigheden:

Two Point Campus is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Deel dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Yosher

10-08-2022

#6282

Ik moet nog steeds Two Point Hospital doorspelen. 😅

Weet overigens ook niet of ik zo'n Campus versie ook leuk zal vinden, maar je weet maar nooit. Als er ooit zo'n trial of demo van komt probeer ik hem zeker uit.