Uitstel voor Two Point Campus

  • Nieuws

  • 7 apr 22 om 17:19

  • Rik

  • 0

Two Point Campus stond eigenlijk gepland voor een release op 17 mei, maar het team heeft recent laten weten dat deze deadline niet meer gehaald zal worden. De nieuwe release van Two Point Campus staat nu gepland op 9 augustus van dit jaar.

Volgens Mark Webley, die de rol van director vervult voor Two Point Campus, zal het team de extra drie maanden gebruiken om de game optimaal bij te schaven. Ook zal er flinke focus liggen op optimalisering van de game. Zijn volledige statement luidt als volgt (vertaald):

Onze ambitie was vanaf het begin om Two Point Campus gelijktijdig uit te brengen op PC en alle console platforms met de kwaliteit en standaarden die onze community van ons verwacht. Dit betekent dat we een beetje meer tijd nodig hebben met Two Point Campus om er zeker van te zijn dat we de best mogelijke game afleveren die gelijkwaardig kan worden ervaren op alle platforms. We zullen deze extra drie maanden gebruiken om Two Point Campus te optimaliseren voor alle platforms.

Er werd gelijk met de aankondiging van het uitstel een developer vision video gepubliceerd waarin het team hun visie voor de game uitlegt. Ook was er nieuwe footage van de game te zien. Bekijk de video van zo’n vijf minuten hieronder:

Two Point Campus komt uit op 9 augustus 2022. De game zal zowel digitaal als fysiek in de winkelschappen liggen.

Baal jij net zo van dit uitstel als onze eigen Kitty? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Tapu Bulu debuteert in Pokémon GO met Spring into Spring event

1

Nieuws Tapu Bulu debuteert in Pokémon GO met Spring into Spring event

07-04-2022

2

Icelos

THQ Nordic kondigt digitale showcase aan voor 12 augustus

2

Nieuws THQ Nordic kondigt digitale showcase aan voor 12 augustus

07-04-2022

2

Dennis

Reageer als eerste!