Trailer voor Game & Watch: The Legend of Zelda

6

Om de 35e verjaardag van The Legend of Zelda te vieren komt binnenkort een speciale Game & Watch uit. Vandaag een trailer hiervoor.

Dit jaar bestaat de The Legend of Zelda-reeks 35 jaar jaar! Hoewel dit jubileum niet zo uitbundig wordt gevierd als Mario’s 35e verjaardag, komt Nintendo met enkele nieuwe uitgaven. Eerder dit jaar verscheen al The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, een remaster van de bekende Wii-titel. Later volgt een Game & Watch met daarop drie klassieke Zelda-games en meer. Voor deze speciale Game & Watch is vandaag een nieuwe trailer verschenen, die je hier kunt bekijken.

Drie klassieke Zelda-games én meer, in jouw handen overal speelbaar.

Het omvat het originele The Legend of Zelda (NES), Zelda II: The Adventure of Link (NES) en Link’s Awakening (Game Boy). Daarnaast zijn er een speciale versie van het Game & Watch-spel Vermin (met Link in de hoofdrol), een gethematiseerde en speelbare klok (in stijl van The Legend of Zelda) en een interactieve timer (in stijl van Zelda II: The Adventure of Link). Game & Watch: The Legend of Zelda verschijnt op 21 november 2021.

Ga jij de Game & Watch: The Legend of Zelda halen? Vertel het ons in de comments!

Discussieer met ons mee!

Zool

18 oktober 2021 18:15

#2082

4 games, een controller, beeldscherm en een accu voor 55 eu? Dat is Ninteniaans goedkoop!

 

en er staat Zelda op! Sold!

Yosher

18 oktober 2021 18:48

#2083

Ik wacht wel even tot hij wat goedkoper wordt. Was bij de Mario variant ook even zo. 

reporterdavid

18 oktober 2021 18:52

#2084

Fans: Waarom doet Nintendo niks aan de 35ste verjaardag van Zelda? Niet eens een mention op Twitter...

 

Nintendo:... game. and. watch.

Dreon

18 oktober 2021 22:35

#2085

Ik kijk hier wel naar uit, staat perfect naast die van Mario

rob1N

19 oktober 2021 10:30

#2088

ik blijf het verbazingwekkend vinden hoe mensen hier nog hyped voor kunnen zijn haha. =')

Martijn

19 oktober 2021 15:07

#2095

Tja, hoe vaak zijn die games intussen opnieuw uitgebracht? De NES-delen heb ik intussen al vaker, maar speel ze liefst op de NES Classic Mini (mét verlengkabels). Link's Awakening ga ik nog op de Nintendo Switch spelen, met de remake. Zelf heb ik eigenlijk ook niet veel meerwaarde aan deze Game & Watch.

Het is wel een tof verzamelitem. Dat is vast de voornaamste reden om hem in huis te halen. Zelf heb ik de Mario-variant eens overwogen, maar het toch maar niet gedaan. Dat gaat met deze Zelda-versie ook gebeuren, tenzij hij ergens écht spotgoedkoop voorbij komt. Daar houd ik geen rekening mee, dus vooralsnog ga ik 'm niet halen. 

of om een reactie achter te kunnen laten.